Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Look Fantastic Beauty Box | APRIL

15. april 2016
Balance Me Super Toning Body Polish dette er et ‘in-shower’ produkt, og skal massere ind i våd hud mens man stadig er i badet hvorefter den skylles af huden. Denne skulle opstramme og udligne små bump på huden, jeg tror dog der skal noget mere til for visuel forskel men lad os nu se :-) Jeg tror ikke jeg er ene om at være gået igang med at pleje vinter kroppen og skrubbe løs for at få de sidste bump udlignet inden de små shorts kalder om nogle måneder…. vel? ;-) Mine forventninger er ikke kæmpe, men det giver jo mulighed for en positiv overraskelse. 
TANWOR Tan maintainer sjov historie, vi har nemlig fået produktet her i en tidligere box. Jeg sad en aften og føltes mig knas tør og kløende på ryggen, så smurte da lige en ordentlig håndfuld derpå, et par dage efter, ja først et par dage efter, gik det op for mig jeg var blevet total orange/brun på ryggen og mellem hver af mine fingre og håndfladen, det som jeg troede var en lotion som forlængede din ‘tan’ var altså i virkeligheden med til at give dig en tan til at starte med… ups! men så ved i også det, jer der måske har undret jer over produktet her. Der står nemlig ingen steder at det giver dig en ‘tan’! Selve lotionen er dog HAMMER lækker og dufter fantastisk, dog dufter man rimelig meget af ‘fake tan’ efter den har udviklet sig. 

Bloom And Blossom Bath and Shower gel dette er et mærke jeg aldrig har hørt eller læst om før, så om det er godt, kan kun jeg finde ud af. 99% Naturligt produkt som er sulfat fri, duft neutralt grundet ingredienserne. Jeg har dog lige 10 andre shower gel’s jeg skal igennem før jeg tager hul på denne..
Elemis Brithi Botanical Hand & Nail Butter jeg har før fået produkter fra Elemis, så jeg var allerede optimistisk da jeg så produktet her i min box. Konsistensen på cremen her er meget let og føles ikke fedtet ved påføring trods det er en ‘hand butter’. Dufter friskt, jeg kan ikke lige huske hvad duften hedder, men det er stærk frisk duft, cremen absorberes hurtigt ind i huden, jeg håber den kan gøre noget godt for mine halv-tørre hænder, den ryger ihvertfald ned i tasken med det samme!
Briogeo Don’t Despair, Repair! Dette er en hårmaske, noget mit hår VIRKELIG skriger efter, denne skal sidde i håret 5-10 minutter efter man har vasket sit hår som normalt. Man kan endda lade den sidde endnu længere med en plastik hætte på hovedet og let føntørring derpå (det lyder lige avanceret nok, og så smart en hætte har jeg heller ikke ;-)) ha ha. Denne er fri for alt det grimme og dufter helt fantastisk dejlig af mandler og slik! 
My Vitatmins Performance Effervescent disse er slags vitamin tabletter som dumpes ned i et glas vand (vandet bliver helt pink, me likeeyy) de opløser sig selv lidt ligesom de der treo’er man tager mod hovedpine og lidt efter er vandet drikkeklar, for mig, smager de bare lidt af tyndt saftevand, men egentligt meget godt. Man må tage en om dagen og pakningen her indeholder 20 tabletter. Jeg ved at lookfantastic har tæt relation til myproteins (jeg modtager ihvertfald altid reklamer for dem i min ordre derfra), men jeg synes nu stadig produktet her er malplaceret i en beauty box… Jeg klager ikke dog. 
Rituals Miracle Scrub jeg har allerede produktet her, da jeg fik det i en goodiebox for cirka 1-2 år siden, og jeg ELSKER det, fantastisk hand-scrub der efterlader hænderne lækre og bløde, produkterne fra Rituals har bevidst sig at være ren luksus, ihvertfald de efterhånden mange produkter jeg har prøvet derfra. Jeg er fan! :-) Produktet her indeholder desuden Ginseng og Ginkgo Biloba (whatever that is). Påføres tørre hænder hvorefter man skrubber løs og derefter skyller efter til produktet er væk. 

 • Svar
  Sofie
  18. april 2016 den 9:52

  Kunne godt finde på at købe denne box, det er nogle virkelig fine produkter! Hvad synes du om Briogeo Don't Despair, Repair! hårmasken? Hvem vandt egentlig din giveaway? :)

 • Svar
  Camilla Christine
  18. april 2016 den 10:45

  Den er også fin! min yndlings er dog goodiebox, hvor man oftere får makeup produkter end i denne :-) Jeg skal faktisk først prøve den senere idag, inden jeg skal ud og spise, så vender jeg tilbage med info imorgen :-) Det gjorde en der hedder Anne-Louise, er offentlig gjort på facebook og hun har fået en mail :-*

Skriv svar