Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | APRIL 2016 ♥

25. april 2016
Så er der igen ny box fra Goodiebox Danmark! Denne gang er boxens tema en hyldest til friheden og til at tage egne valg samt. gøre lige hvad man har lyst til …..BE FREE har dog to betydninger i boxen her, for det handler nemlig også om at produkterne er fri fra diverse grimme stoffer, nogen. indeholder faktisk kun TO ingredienser…. Læs mere i indlægget! 
SOSAR Sacred Forest Peat Mask denne KULSORTE maske indeholder kun to ingredienser nemlig Rosenvand og tørv (hvad end det er…?) Og derfor tillader jeg mig at være lidt skeptisk overfor dens virke. Masken her skal sidde på huden i 10 minutter hvorefter den skylles af. Masken skulle stabilisere olieproduktionen i ansigtet hvorend man producere mere eller mindre end nødvendigt… Jeg er spændt! Jeg synes jo selv det er enormt irriterende at være ‘shiny’ på næsen/panden i løbet af dagen, så måske den kan hjælpe mig på vej? 

 Human+Kind 2-in-1 Shampoo+bodywash jeg er vild med produkterne fra Human+Kind, især deres håndcreme/multicreme har vundet mit hjerte og er en del af de produkter jeg helst ikke vil være foruden. Produktet her røg dog videre til min mor, som lider af sart/kløende hovedbund, i håb om at dette kunne være produktet for hende, jeg tænkte nemlig at det ville give et bedre indtryk af om produktet her hjælper eller ej, det er nemlig til sensitiv hud og hår. Duften var dog dejlig, så meget kan jeg sige indtil videre…. :-)
 So Susan Featherlash Mascara So Susan har vi før fået produkter fra i en Goodiebox og jeg har været positivt overrasket hver gang, pakningen på selve mascaraen er dog lidt kedelig efter min smag, for jeg ved hvor RØV flotte produkter de kan lave! Mascaraen her er dog super fin, produktet her er dog en ganske fin sort mascara, som holder hele dagen og ser naturligt ud på vipperne (kan evt. bygges op for mere intenst look) godt dufter den dog ikke

Depend 02 Basic Matte Top Coat Depend har jeg før prøvet lakker fra, det er godt nok mange år siden, men førstehåndsindtryk af produkter sidder ofte dybt i mig, jeg kender dog mange af mine fellow blogger kollegaer som har været glade for deres lakker, så måske formularen er helt ny, forbedret og fantastisk, de er ihvertfald steget i pris siden dengang jeg købte dem. Jeg er vild med matte negle så jeg håber og har stor tiltro til at produktet her kan ‘do the job’. :-) 
Bellapierre Shimmer Powder (snowflake) denne smukke shimmer powder er lavet på mineralpigmenter og derfor fri for skadelige tilsætningsstoffer. Jeg har brugt produktet her på en veninde i weekenden, da jeg skulle lege Makeup-artist, ha ha. Det blev dog rigtig fint, og shimmer powderen her er utrolig drøj i brug, vær lige opmærksom på det ved påføring, da det hurtigt kan blive for meget. Jeg synes ikke jeg oplevede det store fall-out på kinderne af produktet, og det er jo altid et godt tegn. Produktet her kan desuden bruges som highlighter eller blandes i en foundation for lidt ekstra glød. 
Sanex Zero % Sensitive Parfumefri Deo Roll-on Ih hvor jeg glæder mig til at bruge denne. Jeg bruger alt for mange penge på spray deodoranter der dufter noget så kraftigt, så hvis jeg har fundet en deo som virker, holder mig frisk og tilmed beskytter min sarte hud under armene i løbet af dagen så har vi måske fundet en vinder. Det eneste minus jeg har ift. roll-ons er dog alt det stads og fnug der sætter sig på rullen i løbet af kort tid, men måske jeg bare skal være bedre til at sørge for at min hud er ren inden påføring
Alt i alt en super fin box, mine favoritter er klart shimmer powder’en og mascaraen fra So Susan, men jeg ELSKER også at få makeup produkter i mine månedlige boxe! ♥ ♥ vi fik også en prøve på en Pukka drik som dog smagte fuldstændig forfærdeligt, så den fortjener altså ikke en hel lang beskrivelse.. ha ha. :-) Tryk på billedet herunder for at læse mere og tilmelde dig Goodiebox!

(affiliate link) 

    Skriv svar