Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

De bedste børster på Jord!

7. april 2016
 Og så overdriver jeg ikke engang! Børsterne fra Real Techniques har nemlig været en fast del af min makeup rutine i over et år nu. Min egen Real Techniques børste samling er efterhånden lidt stor, men der er dog TO børster i deres kollektion som jeg slet ikke kan være foruden, og derfor fortjener de også et lille shout-out. 
Real Techniques Expert Face Brush børsten her bruger jeg til min bb-cream, den er tilpas flad på hovedet (ja undskyld udtrykket… ha ha) og virker derfor helt perfekt til påføring af især flydende eller cremede produkter. Min bb-cream er meget flydende, men det betyder ikke at børsten her næsten æder produktet, faktisk giver den mig en mere drøj produkt påføring, og så får den fordelt min bb-cream flot på ansigtet, uden at efterlade streger rundt om i ansigtet som mange børster godt kan have tendens til. Jeg kan SLET ikke undvære produktet her nu, og går nok aldrig tilbage til at bruge hænderne til påføring igen! Kan findes her til 105 kr

Real Techniques Powder Brush Alle har brug for en ordentligt pudder børste og denne er uden tvivl den bedste jeg nogensinde har haft fingrene i. Børsten er produceret af bløde taklonhår som føles let og rart på ansigtet (intet værre end børster der giver lyst til at kradse og klø!) og så er jeg fan af deres hvide ‘tipper’ som gør at man kan se nøjagtigt hvor meget produkt man har på børsten, det kommer især mig til gode når jeg skal bruge bronzer eller blush. Børsten her >without a doubt< et musthave i enhver makeup elskers samling. Jeg renser alle mine RT børster med let sæbe f.eks baby shampoo og lader dem derefter hænge nedad så evt. lim ikke løsner sig ved hårene. Så holder børsterne altså også længere, jeg har haft mine i et år, og de fejler intet. Kan findes her til 119 kr

Herover ses iøvrigt en lille del af min samling, henholdsvis Buffing Brush / Sculpting Brush / Fan Brush og så min fine trio fra Rimmel London

    Skriv svar