Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Bryn Favoritter + GIVEAWAY!

1. april 2016
Eylure Bryn Pensel efter at have omkring 2-3 cm tilbage af min tidligere bryn pensel måtte jeg på jagt efter en ny, jeg kunne hverken huske mærke, farve eller noget som helst, da produktet var så slidt og brugt op, så jeg skulle da prøve noget nyt, ik? Jeg endte med at købe denne fra Eylure som netop var kommet til min matas (ja ja, bor jo på landet altså…) Farven jeg har er DARK BROWN, og den passer perfekt til mig. Det vigtigste for mig når jeg køber bryn produkter er at jeg slipper for rødlig pigment, det er bare SLET ikke mig, og jeg går derfor efter de mere kolde toner, da de klæder mig bedre. Penslen her har som mange andre bryn pensler også en børste for enden som gør at man let kan redde brynene ud både før og efter påføring, for et mere naturligt look. Jeg tegner mest det yderste af mine bryn op, for et blødere look, men den virker ligeså godt til et mere dramatisk bryn look. Produktet er desuden fint pigmenteret og tilpas cremet som gør det let at arbejde med, også hvis man er nybegynder! Jeg har ihvertfald fundet min fremtidige bryn pensel i produktet her. Kan købes her  eller i Matas butikker (ved ikke om de alle har Eylure produkter dog) til 69.95

Eylure Brow Palette Brow kittet her er til den lidt mere øvede bryn-tegner, ha ha. Kittet indeholder en voks og to farver, jeg er ikke helt bekendt med konceptet men jeg har jo prøvet mig frem! Og jeg tænker uimiddelbart at det kræver lidt øvelse, til gengæld får du også et mere glamourøst og defineret bryn look. Jeg bruger den mørke pudder ved brynets ‘hale’ og lysner op nu tættere man kommer ind mod midten af ansigtet. Perfekt til bryn-elskeren der har bryn som trænger til at blive tæmmet lidt, da voksen går ind og sætter samtlige hår, liiiiige hvor de hører til, det kan dog godt føltes lidt sjovt i starten, synes jeg. Kan købes her eller i Matas til 119.95

Gosh Defining Brow Gel Produktet her er faktisk blevet nomineret til Goodiebox’s skønhedspris ved årets Beauty Awards, så et eller andet kan det altså! Som nævnt længere oppe er jeg mest til det naturlige bryn look pt. men det ændre sig stort set ligeså ofte som vejret her i DK. Efter at have tegnet mine bryn op med bryn penslen så børster jeg produktet her igennem mine bryn, det kræver en let hånd, da produktet er lidt vådt i det, men når man først lige har lært produktet at kende så fungere det bare til UG. Giver en let teint på brynene og tæmmer dem samtidigt. Kan købes her hvor det er på tilbud pt. Desuden også i Matas til 55.96 (spar 23.99 dkk)
_________________________
Og nu til Giveaway’en!

Du kan nemlig vinde dit helt egen startsæt til perfekte bryn bestående af 

Eylure bryn pensel i farven 20 Mid brown
Eylure Brow Palette i farven 20 Mid brown
Gosh Defining brow gel i farven 003 Grey/brown

For at deltage skal du……

 1. Efterlade en kommentar herunder med navn + email 
 2. Skrive i en kommentar hvad du glæder dig mest til i det kommende år
Du må gerne like/dele mig på facebook her, men det er ikke et krav vinderen findes 17/4

 • Svar
  Janni Ernlund Madsen
  1. april 2016 den 10:40

  Fed præmie! Og rigtig fin blog du har :)Janni Madsen jemkem( a )gmail.comI det kommende år håber jeg min mand bliver raskmeldt for stress og depression. Det er noget der tager hårdt på hele familien. Samtidig håber jeg på at finde en fast stilling som lægesekretær, da jeg p.t. kun er vikar :)

 • Svar
  Miatilda Andersen
  1. april 2016 den 13:11

  Super lækker giveaway.. Jeg glæder mig rigtig meget til sommerferien. Jeg skal 14 dage til Grækenland med min søn – bare ham og jeg. Det bliver så lækkert, håber jeg.. Rigtig god sommer til alle.. Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Svar
  pia sroka
  1. april 2016 den 18:53

  Lækker præmie, jeg glæder mig til at sommeren kommer, så jeg kan komme ud at nyde solen,og det dejlige vejr i haven. :)piastulle@hotmail.com

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  1. april 2016 den 19:23

  Jeg glæder mig til at blive færdiguddannet til sommer ? ? bibbilevinsen@hotmail.com

 • Svar
  Tina Hauris
  1. april 2016 den 23:34

  Sikke en lækker præmie! Vil ikke være dårligt at vinde :-DJeg glæder mig helt vild til sommerferie. Har et hav af projekter, jeg skal hygge mig med :-) Mvh. Tina H, Tina-hauris@hotmail.com

 • Svar
  Maja
  1. april 2016 den 23:34

  Jeg glæder mig helt vildt til efteråret hvor vi (min kæreste og jeg) skal til Sydkorea og Japan :) maja3012@hotmail.com

 • Svar
  Camilla Hovej
  1. april 2016 den 23:34

  Jeg glæder mig bare til sol og sommer, lange lyse aftener og gå ture ved stranden :)camilla_hovej@hotmail.com

 • Svar
  Anne-Louise Nielsen
  2. april 2016 den 22:35

  Hej.. Skøn blog!! Jeg glæder mig til solens stråler, nyde min familie og vores have, jeg glæder dig mig mest til at få ro i mit liv, bedre humør, blive helt rask, og få et fast arbejde:-) Anlonielsen999@gmail.com

 • Svar
  Anne-Marie Andersen
  3. april 2016 den 19:15

  Jeg glæder mig til alting springer ud og der er frisk frugt og grønt i haven. Og så nyder jeg bare hver gang solen luner mig.Kh.Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

 • Svar
  Astrid Poulsen
  3. april 2016 den 19:16

  Uha, en lækker giveaway!Hvis jeg er den heldige vinder kan jeg kontaktes på: Astrid.p@hotmail.dkJeg glæder mig til sommer, sol og glade dage med venner og familie, og samtidig er højdepunktet i år nok at skulle starte på gymnasiet, få en ny start og forhåbentligvis en masse nye venner! :)

 • Svar
  Thyde Living
  3. april 2016 den 19:16

  Super lækker give away – jeg glæder mig mest til at blive helt klar efter knæoperationannettethyde@gmail.comGod søndagAnnette

 • Svar
  Pia Hansen
  3. april 2016 den 19:16

  Glæder mig til sol og sommer og i næste uge at fejre datteren der bliver 9 år. Pia M Hansen email pia-carsten@hotmail.com

 • Svar
  Camilla Arenkild
  3. april 2016 den 19:52

  Sikke en lækker præmie!Jeg glæder mig rigtig meget til at blive moster for anden gang til en lille dreng. :-)arenkild@hotmail.com

 • Svar
  Lea Horsholt
  3. april 2016 den 20:11

  Lækker konkurrence!Jeg glæder mig rigtig meget til sensommeren, hvor jeg skal til bryllup ☺️ Lea_horsholt@hotmail.com

 • Svar
  marianne lykke nielsen
  4. april 2016 den 4:43

  jeg glæder mig til at en fællesferie til det smukke Norge med min mand, datter, forældre, svigerinde, bror og søstermarianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  4. april 2016 den 4:43

  Heya, det er en fin præmie, jeg glæder mig til sol og forår og at spise udenfor.y.grupps@gmail.com

 • Svar
  Thea A
  4. april 2016 den 4:43

  Super lækker konkurrence! Jeg glæder mig til at være færdig med folkeskolen, det bliver så skønt :)thxacontact@gmail.com

 • Svar
  Tina Rasmussen
  4. april 2016 den 8:50

  Mega lækker præmie!I år glæder jeg mig virkelig meget til sommerferien! Sidste år brugte jeg hele min sommerferie på et matematikkursus, så jeg så nærmest ikke min familie :-(Men i år skal jeg virkelig bare hygge mig med dem!På den lidt kortere bane glæder jeg mig til københavnertur med mine 3 svigerinder, på lørdag!Tina Rasmussenminemirakler@gmail.com

 • Svar
  Dorthe Bille
  4. april 2016 den 13:47

  Har lige bestilt sommerferie – en uge i Bulgarien, så lige nu glæder jeg mig vildt meget til at komme afstedbilledorthe@gmail.com

 • Svar
  Linefugl
  5. april 2016 den 9:00

  Jeg har søgt ind på universitetet og glæder mig meget til at starte på det :-) linefugl09@gmail.com

 • Svar
  Emillia
  5. april 2016 den 9:00

  Mine foraeldre har bestilt oeferie til Samsoe, saa det glaeder jeg mig ret saa meget til. Ellers glaeder jeg mig bare til at spendere noget tid i Danmark.Natashanm1993@hotmail.com

 • Svar
  evajj
  5. april 2016 den 9:00

  Jeg glæder mig til sommerferie i Italien. Ved den smukke como sø mvh Eva evajj.au@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  5. april 2016 den 20:02

  Jeg glæder mig til at flytte til København og opleve verden på en helt ny måde (fra jyden)- Mark (kirkeskolen@hotmail.com

 • Svar
  Anna Hansen
  5. april 2016 den 20:02

  Jeg glæder mig meget til, at det bliver sommertid, for så bliver det bliver tid til strandture, grill i haven og læsning i haven i skyggen :)offentliganna@gmail.com

 • Svar
  signe holm
  5. april 2016 den 20:02

  Jeg skal starte på min uddannelse senere i år, hvilket jeg glæder mig super meget til! :)signholm@hotmail.com

 • Svar
  Kathrine Møller
  5. april 2016 den 20:02

  Jeg glæder mig rigtig meget til sommerferien hvor jeg skal til Thailand! Jeg har aldrig været der før så jeg kan næsten ikke vente!Kathrin_moeller@hotmail.com

 • Svar
  himmelstrutz
  6. april 2016 den 11:03

  Jeg glæder mig til at få en egen lejlighed, og slippe for at flytte rundt hver måned :)A girl can hope, right?Landstroem@hotmail.com

 • Svar
  Lea Maria Nielsen Bernberg
  6. april 2016 den 22:48

  Glæder mig til at få min studenterhue på hovedet! leamaria-6@hotmail.dk

 • Svar
  Jessica R.
  6. april 2016 den 22:48

  Jeg glæder mig til at skulle til Rom med min skønne kæreste <3

 • Svar
  Julie
  6. april 2016 den 22:48

  Ville være lækkert at vinde! I år glæder jeg mig til at mine bedsteveninder og jeg, skal bruge to uger i dejlige Mallorca. Intet bedre end kvalitetstid med veninderne ♥Knus JulieJulievkm@yahoo.dk

 • Svar
  Eva
  6. april 2016 den 23:07

  Vedr sønnikeEva B/ ebacher@icloud.com

 • Svar
  Eva
  6. april 2016 den 23:07

  Jeg glæder mig til sønnike bliver student til sommer! Han har stort set ikke lavet lektier i de tre år, så det er superdejligt at det tilsyneladende er gået alligevel ( kryds fingre! ) :-)

 • Svar
  nikolinee
  7. april 2016 den 12:38

  Jeg glæder mig til at jeg har afleveret og forsvaret min bachelor i juni og derefter at gå på en LANG sommerferie hvor jeg skal ud at sejle :-) nixo62@hotmail.com

 • Svar
  Jannie Schougaard Nielsen
  7. april 2016 den 12:38

  Glæder mig mest til at blive mor for første gang! Det bliver jo kæmpe stort! Jannienielsen000@gmail.com

 • Svar
  Cecilie Kronborg
  8. april 2016 den 9:23

  Jeg glæder mig til at aflevere mine eksamensopgaver, og til at komme til USA i Oktober! ✌ cecilie@helice.dk

 • Svar
  Lea M
  8. april 2016 den 18:15

  Jeg glæder mig til at overstå mine eksaminer!lmhor@hotmail.com

 • Svar
  Michelle
  8. april 2016 den 18:15

  Lækker giveaway! Krydser fingre :)Glæder mig meget til en kæreste tur til Jylland med 3 overnatninger på et lækkert hotel og en tur til Himmelbjerget på hjemvejen :)michelle-jensen89@hotmail.com

 • Svar
  Lisa Hansen
  8. april 2016 den 18:15

  Virkelig lækker præmie!Jeg glæder mig til galla her om en måneds tid, studietur til Italien med min klasse, min kusines konfirmation, London tur med familien til sommer, syden rejse til efteråret og ellers bare en masse flere minder med familie og venner. :)

 • Svar
  alberte lynggaard
  8. april 2016 den 18:15

  Jeg glæder mig allermest til en laaang sommerferie, og til at starte på min kandidat :) albertelynggaard@gmail.com

 • Svar
  The Beautiful Mess
  8. april 2016 den 20:44

  Cecilie Olsen cilllerol@gmail.comhttp://nouw.com/thebautifulmess/giveaway-24639367Jeg glæder mig til jeg er færdig med HG, ferie og om jeg er kommet ind på frisør skolen <3

 • Svar
  Mie K
  9. april 2016 den 20:54

  Jeg glæder mig mest til at opleve sommeren sammen med min mand og søn :)Hilsen Mie Kmiekrumme(a)hotmail.com

 • Svar
  marianne lykke nielsen
  11. april 2016 den 14:31

  jeg glæder mig mest til at opleve de fantstiske guldkorn vores 2,5 fyrer af, som forleden hvor hun strøg mig på håret og sagde så så lillemor:)marianne lykke Nielsenmarianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  Sam Conradsen
  13. april 2016 den 17:33

  Glæder mig til forhåbentligt at flytte sammen med kæresten, når vi finder den helt rigtige lejlighed!xoxo,Sam Madeleine AthenaSamConradsen@live.dk

 • Svar
  Anonym
  13. april 2016 den 17:33

  Det må være at komme på ferie med mine to søstre her til sommer :-)Vh. Stephanie agf_fanen@hotmail.com

 • Svar
  Ditte mumi
  13. april 2016 den 17:33

  Mig og mine øjenbryn har gode og dårlige dage. Er sikker på at sættet her vil gøre de fleste gode. Jeg bruger normalt bare en klar øjenbryns gel til at få styr på de vilde hår. Som du siger kan det godt føles lidt stift/sjovt i starten :) Vil super gerne prøve gosh defining brow gel, den lyder super god.ditte.helbo@hotmail.dk

 • Svar
  Cecilie RudGlasdam
  15. april 2016 den 10:49

  Det jeg glæder mig mest til i år, uh, det er et svært spørgsmål :) Det må blive når det bliver sommerferie, hvor jeg har fri fra studiet, så jeg kan arbejde en masse og tjene penge nok på noget lækkert make-up :)-Ceciliececilie.rud@hotmail.com

 • Svar
  Caroline Fransberg
  17. april 2016 den 8:39

  Jeg glæder mig mest til diverse festivaler her til sommer – og så generelt bare det gode vejr. :)Carolineciafransberg@yahoo.dk

 • Svar
  Anonym
  28. maj 2016 den 15:37

  Fed konkurrence :-) Jeg glæder mig mest til endelig at starte på uddannelse, efter et mindre frivilligt andet sabbatår :-))Emilia (emilia.kjaerulff@hotmail.com)

 • Svar
  Elena Due okbo
  28. maj 2016 den 15:37

  Jeg glæder mig mega meget til min konfirmation her den 22 april!Krydser fingre! Elena Due Okbo, elen0278@live.dk

 • Svar
  Liv Høiriis
  9. august 2016 den 6:19

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Skriv svar