Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Anmeldelse | Rimmel Wonder’Full Volume Colourist Mascara

29. april 2016
Produktet her dumpede ind af min postkasse for nogle uger siden efterhånden, og lige siden har jeg testet løs, faktisk, har jeg brugt den hver dag lige siden. Mascaraen er fra Rimmel, et mærke som jeg i mange år har holdt mig fra grundet tidligere erfaringer, men hold da op hvor blev jeg positivt overrasket, Mascaraen her er nemlig intet mindre end fantastisk, formularen og børsten tilsammen separerer mine vipper helt perfekt og giver dem et naturligt men iøjnefaldende look allerede ved første påføring, den kan dog bygges op for et mere dramatisk look, som jeg normalt gør! 
Det eneste mascaraen her mangler for at kunne erstatte min elskede False Lash Effect er en vandfast version! Den klarede nemlig ikke helt regnvejrs testen da jeg en morgen cyklede afsted mod arbejde, og det er et must i min verden – Jeg krydser fingre for at den er på vej dog! Men jeg har slet ikke fortalt jer det magiske ved produktet her endnu, det indeholder nemlig lash-teint som over tid gradvist gør dine egne vipper mørkere, det synes jeg altså er hammer smart og især her til sommer, hvor jeg helst er makeup-fri. 
(Kommer i en extreme black version i uge 18)  Mascaraen kan købes i Matas til 99.95. 

Skriv svar