Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Anmeldelse | Rimmel Wonder’Full Volume Colourist Mascara

29. april 2016
Produktet her dumpede ind af min postkasse for nogle uger siden efterhånden, og lige siden har jeg testet løs, faktisk, har jeg brugt den hver dag lige siden. Mascaraen er fra Rimmel, et mærke som jeg i mange år har holdt mig fra grundet tidligere erfaringer, men hold da op hvor blev jeg positivt overrasket, Mascaraen her er nemlig intet mindre end fantastisk, formularen og børsten tilsammen separerer mine vipper helt perfekt og giver dem et naturligt men iøjnefaldende look allerede ved første påføring, den kan dog bygges op for et mere dramatisk look, som jeg normalt gør! 
Det eneste mascaraen her mangler for at kunne erstatte min elskede False Lash Effect er en vandfast version! Den klarede nemlig ikke helt regnvejrs testen da jeg en morgen cyklede afsted mod arbejde, og det er et must i min verden – Jeg krydser fingre for at den er på vej dog! Men jeg har slet ikke fortalt jer det magiske ved produktet her endnu, det indeholder nemlig lash-teint som over tid gradvist gør dine egne vipper mørkere, det synes jeg altså er hammer smart og især her til sommer, hvor jeg helst er makeup-fri. 
(Kommer i en extreme black version i uge 18)  Mascaraen kan købes i Matas til 99.95. 

Skriv svar