Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Store porer? denne kan jeg IKKE leve uden…!

6. marts 2016
En af de bedste glæder for mig er at dele ud af mine opdagelser, og produktet her er et af dem. Jeg modtog Primeren InstaBlur i en goodiebox sidste sommer, og har brugt den HVER DAG lige siden, ak ja, det er altså tube nr. to jeg er igennem. Primeren her har en spøjs konsistens, den er meget tyk og silikone-agtig, men den gør bare så meget godt for min hud. Primeren mindsker mine porer, gør at jeg skinner mindre i løbet af dagen og gør at mine BB-cream ligger pænere på min hud. Det kan lyde meget rosenrødt, men jeg kan ikke rigtig beskrive det anderledes, produktet her er nemlig FANTASTISK. Gør jer selv en tjeneste og gå ind i The Body Shop og prøv den på håndfladen, jeg ved ikke om de deler prøver ud, men hvis man er skeptisk og i tvivl om den virker, så er det jo et godt startpunkt. 
Primeren koster 185 kroner for 25 ml, som jeg synes er liiiiidt pepret, men da jeg ikke bruger den i hele ansigtet holder den længe herhjemme, og jeg føler den er pengene værd. Kan også findes her hvor du kan læse mere.

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  13. marts 2016 den 20:39

  Du har ret, jeg fik den også og den kan anbefales :-)God weekend til dig :-)

 • Svar
  Camilla Christine
  13. marts 2016 den 20:40

  Jubi :-) God weekend ti dig også søde Maria, selvom det er lidt sent at sige nu!

Skriv svar