Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

MaskerAide | TEST

13. marts 2016
 Som i jo nok allerede ved, så er jeg en fast del af Billigvoks’s blogger-team. Det betyder at jeg får mulighed for at teste en masse lækre produkter og forhåbentlig synes om dem også ;-) Denne gang fik jeg lov til at teste tre forskellige ansigtsmasker fra MaskerAide. Dem jeg fik tilsendt var….

Weather Warrior Denne har jeg altså ikke tænkt mig at tage hul på endnu. Om det føles sådan eller ej, så kommer sommeren tættere og tættere på og denne er perfekt til at køle huden og lindre eventuelle røde næser. Denne er et fugtboost uden lige og indeholder blandt andet Aloe vera som redder huden efter for meget sol. – TIP: Pakken (uåbnet) her kan desuden lægges i fryseren 15 minutter før påføring for ekstra kølende effekt og omvendt i varmt vand for ekstra beroligende effekt på tør vinter hud.

I Don’t wanna grow up Masken her er til dig, som ønsker at viske de fine linjer på huden lidt ud, masken her er til moden hud, tænker jeg, der står ihvertfald om produktet at det bringer din ‘ungdommelige glød’ tilbage, og jeg har altså stadig min !! ;-) Måske min mor ville blive glad for denne.

Detox Diva denne masker er fyldt med skønne ingredienser, heriblandt Grøn the ekstrakt, tang, jordbær ekstrakt og Geranium olie. Masken her lover mindre porer, at fugte huden samt give den en let eksfoliering uden at fjerne hudens naturlige olier.

Maskerne her er såkaldte ‘sheet’ masks, som altså betyder det er en slags klud som har lagt i blød i diverse gode ingredienser til huden…. Lidt svært at forklare, men jeg tror i forstår hvad jeg mener.. ha ha ;-) Maskerne fra Maskeraide har lagt i serum med blandt andet Argan olie i. Trænger man (som jeg..) til lidt selv forkælelse så skal man starte med at rense huden, jeg gjorde det med min skin tonic fra Matas egne striber, herefter lagde jeg masken på huden og tilpassede den således at hullerne passede til øjne, mund og næse. 
Jep, og så lækker så jeg altså ud med masken på, det kan jeg vidst ikke komme udenom. Jeg ventede cirka 20 minutter med den på og smed derefter masken ud (kan desværre kun bruges en gang trods prisen..) Resterende serum masserede jeg ud i ansigtet og på halsen som det også anbefales bagpå produktet, sluttede herefter af med min antioxidant ansigtsolie fra Isangs. Min hud var lækker og gennemfugtet efterfølgende. Jeg kan desuden anbefale at bruge Detox Diva inden en bytur eller en festlig begivenhed, da den efterlød min hud mat men blød, den føltes desuden kølende på huden også efter jeg tog den af, men sådanne ‘våde’ masker bliver jo også hurtigt nedkølet, så om det var selve produktet eller temperaturen i min lejlighed kan jeg ikke sige..! 
Prisen pr. maske er 49 kroner, men som slik, kan du selv blande tre styk for 134 kroner.

Maskerne her har bestemt overrasket mig positivt, både design og produktet er fint. Jeg vil dog sige at prisen er lidt over hvad jeg normalt ville give for én ansigtsmaske. Så for mit vedkommende ville det nok ikke være noget jeg gik ud og købte igen, det anbefales desuden at man bruger en maske om ugen cirka, men gerne oftere. KØB DEM HER.

    Skriv svar