Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | MARCH

21. marts 2016
 Bedre sent end aldrig, ikk? Jeg har lagt syg hele ugen, så min LF box har denne måned hygget sig lidt ekstra i pakke-boxens lune hule, ha ha ;-). Look Fantastic er en månedlig box som primært indeholder hudpleje produkter, så jeg er altid positivt overrasket når der er makeup med, denne gang med to full size produkter. Jeg betaler cirka 110 kroner om måneden for boxen (Jo længere abonnement du tilmelder dig, nu lavere er prisen) Jeg er tilmeldt 12 mdr. 
REVLON Colorburst Lip Balm (105) dejlig endelig med noget makeup i boksen her, og endnu bedre når det er med mærker, som ikke er let tilgængelige i Danmark. Disse er fint pigmenterede og føles behagelige på læberne. Desuden kan de skrues op, så der er massere af produkt i denne. Farven er utrolig fin, og endnu mere til sommer når man har fået lidt kulør. Indeholder små glitter flager (no a fan though) som giver sheer på læberne. Man kan nøjes med et lag som giver et let lag af farve og glitter på læberne eller man kan bygge produktet op for en bedre pigmentering. Kan også bruges på kinderne for ekstra glød.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream Jeg er fan af produkter der både er allergi venlige og parfume frie – egenskaber som produktet her altså rummer, denne er god til alle hudtyper og er en creme der kan bruges over hele kroppen, dufter frisk og fint, og føles helt vidunderlig på huden. Efterlader huden blød og absorberes øjeblikkeligt, jeg tænker at denne skal bruges som dagcreme fra dags dato ;-). Første gang jeg stifter bekendskab med first Aid Beauty, og jeg er allerede MEGA fan.

Caudalíe Micellar Cleansing Water Jeg synes egentligt jeg har fået rigeligt af Micellar waters efterhånden, og det er faktisk ikke et produkt jeg bruger i min daglige rens, så produktet her ryger nok videre i bytte puljen, Caudalíe laver dog helt fantastiske produkter og jeg er vild med samtlige cremer de har lavet. 

Nuxe Creme Prodigieuse Denne creme har jeg allerede haft glæde af også, en let og lækker creme fra nuxe, som passer til alle hudtyper. Døjer du som jeg, med fedtet hud, så ved du også hvor ubehageligt det er at påføre fede cremer i ansigtet. Netop derfor klapper jeg i mine små hænder hver gang jeg får en let og hurtig absorberende creme ind af døren. Lige nu er jeg igang med at finde den perfekte dagcreme, og denne samt cremen first aid beauty ligger klart i top 3 over hvilke dagcreme der skal flytte permanent ind her. Jeg er fan.

Codage Paris Masque Hydratant Codage er endnu et mærke som jeg er blevet introduceret for gennem Look fantastic boxene. De laver kvalitets produkter til OK priser som føles himmelsk på huden. Dette er en fugt maske som påføres huden mens den er tør og lader virke i 15-20 minutter to gange om ugen, den skal ihvertfald på min hud lige om lidt. Jeg trænger sådan til et fugt boost, efter at have været syg, og min hud ser forfærdelig ud :-(

Lottie London øjenskygge børster er virkelig en mangelvare herhjemme, så jeg er altid fan af at få børster i disse boxe. Jeg skal ihvertfald forsøge at bytte mig frem til de andre i serien. Man kunne få 4 forskellige i Marts boksen og jeg fik den der hedder ‘shade and shadow brush’ som er en ‘angled’ børste, perfekt til skarpe skygge linjer eller almindelig øjenskygge påføring. 

    Skriv svar