Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

SLEEK #EnchantedForest

19. februar 2016
Jeg har den sidste uge testet denne palette fra Sleek Makeup, et mærke jeg før har stiftet bekendskab med. Sleek er et budgetvenligt Engelsk mærke, som jeg først rigtigt har set på dansk jord det sidste års tid. Desuden er den Bronzer+highlighter jeg bruger til dagligt er også fra Sleek og jeg slog derfor til, da jeg fik muligheden for at teste endnu et produkt derfra.

 Enchanted Forest Paletten indeholder de smukkeste farver, og hele 8 ud af i alt 12 farver er med fint glitter. Faktisk er den blå, som ses herover på billedet slet ikke ‘blå’ på, den ses nemlig på billedet herunder helt ude i højre side… Det er den smukkeste Lilla-metallic folie-agtige øjenskygge. Selve konsistensen er lidt mærkelig at beskrive, øjenskyggerne er egentlig ret cremede i konsistensen trods de alle kommer i pudder form, hvilket gør dem nemme at arbejde med samt at opbygge en solid pigmentering. Jeg vil desuden altid anbefale at man bruger en øjenskygge primer når man arbejder med øjenskygger, og desuden investere i nogle ordentlige øjenmakeup pensler, det får nemlig altid det bedste frem i din øjenskygge. 
Swatches er af mine yndlingsfarver i paletten fra venstre 
LADY TREMAINE, FAIRY GODMOTHER, PUMPKIN, ANASTASIA (SER IKKE SÅ PINK UD IRL) OG GRAND DUKE. 
Jeg glæder mig til at lege endnu mere med paletten her, og kvaliteten af selve skyggerne minder mig utrolig meget om mine elskede Morphe øjenskygger, kvaliteten på pakningen er utrolig lækker, og minder mig meget om luksus-brandet NARS. Paletterne fra Sleek indeholder desuden er stort spejl i låget som er utrolig praktisk at have med sig på farten. 

Produktet her er venligst sponsoreret af My-Beauty.dk som har et stort udvalg af lækre mærker og blandt andet smukke øjenskygge paletter fra Sleek til kun 94 kroner hvilket er en SÅ god pris for 12 øjenskygger

    Skriv svar