Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | FEBRUAR

16. februar 2016
 Denman Mini Brush den er meget sød denne lille børste, med en nøglering om sig, men det er så nok også alt der er at sige der. Børsterne fra Denman er utrolig populære, men denne er liiiiiige lille nok til at være brugbar, også det faktum at den skal være i ens nøglesnor synes jeg er enormt uhygiejnisk, ja sorry jeg er sart… ha ha ha. 
MONUSpa Relaxing Bali Massage and Body Oil jeg har en periode hvor jeg er helt vild med olier, hvilket er mærkeligt, jeg har de sidste MANGE år, undgået alt der indeholdt olie, fordi min hud har været fedtet i ansigtet, men efter jeg er begyndt at bruge olier, her både i serum og ansigts olie format, er min hud som forandret. Jeg er ovenud begejstret! Jeg har også læst mig til efterfølgende, at min hud kan have overproduceret olie, netop fordi den manglede det??? Jeg er ihvertfald FAN. wehu! 
Bliss Grapefruit +Aloe Body Butter (maximum Moisture Cream) yaaashh! endnu et produkt der passer til mig, jeg har knasttør hud over hele kroppen lige nu, det er nok en blanding af vejret, og det faktum at jeg simpelhen ikke får fugtet min hud nok om vinteren. Det er koldt, og man vil egentligt bare gerne hoppe i tøjet igen efter man har været i bad. Halleluja for in-shower produkter, men de kan jo ikke trække hele læsset! Denne glæder jeg mig til at teste og så dufter den skønt af grape. 
KMS California Color Vitality Conditioner Revitalisant langt navn, men balsam kan man aldrig få for meget af, og denne er ovenikøbet lilla indeni og udenpå ;-) Fancy! Jeg har store forventninger da KMS er et ultra hypet mærke i England, Denne opfrisker ens farvede hår og giver det lidt ekstra POW. Skal sidde i håret 2 minutter efter hårvask.
LORD & BERRY 20100 Maxi Matte Crayon Lipstick endelig en farve efter min smag, sidst vi fik en læbestift fra Lord & Berry var den BRIGHT orange, ikke lige en klædelig farve til mig, og så ovenikøbet i en sådan tone, at den fremhævede det gule i tænderne, not fan. De er dog ultra cremede og lækre at arbejde med, hvorfor jeg også har store forventninger til denne. Perfekt Kylie Jenner farve, som er mega ‘in’ lige nu. Mega smuk farve, som jeg er sikker på nok skal klæde mig, og så er jeg VILD med matte læbestifter!! 
HI IMPACT BROWS Eye and brow Perfector Jeg har endelig fundet mit yndlings bryn produkt, men derfor skal dette stadig have en chance. Faktisk er dette et multifunktions produkt. Det kan både bruges som øjenskygge, bryn og contour, og det synes jeg faktisk er ret fedt! og se lige nogle fine farver ‘paletten’ her har! Der er til alle typer bryn, men også en perfekt palette til et brunt smokey eye. yash! +lookfantastic.com guderne har hørt min bøn, og add’et mere makeup til boxen! wiiie!

 • Svar
  Camilla
  16. februar 2016 den 18:29

  Lækre sager, du har fået i denne måned. Dén læbefarve er bare så flot! God dag til dig (: http://cammi.dk

Skriv svar