Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Ét produkt, mange fordele!

24. februar 2016
 Min kærlighed til olier er netop vokset, og det er den fordi de simpelhen kan bruges til SÅ meget. Især Argan olien her er blevet en favorit, både når det gælder ansigts og kropspleje. Pt. ryger den i mit ansigt efter jeg har renset min hud om aftenen. Jeg varmer den lidt op mellem håndfladerne og fordeler så i ansigtet, lader den sidde lidt og så massere den ind igen. Jeg føler nemlig lidt at når den kommer på, så bliver den en smule mere flydende, og så ved anden gang den masseres ind absorberes den virkelig i huden. Jeg har døjet meget med tørre plamager på kinderne, som absolut intet godt gør for ens Foundation/BB-cream, faktisk sætter den sig derimod på de tørre plamager man får, og det er bare ikke ‘cute’. Olien her har dog hjulpet min hud tilbage på sporet, og jeg kan både mærke og læse mig frem til flere fordele ved Argan Olie. bag på denne står der blandt andet at den kan anvendes til
 • Skæl i hovedbunden. 
 • Tør og uren hud 
 • Tørt og skadet hår
 • Strækmærker
 • Opheling af sår
Men olier som disse har langt flere fordele, jeg har selv haft brugt Argan olie på solskoldning sidste år, og meget rød udsat hud, jeg har det som hedder Atopisk hud, som gør at jeg hele livet har døjet med eksem, kløe og ekstremt følsom hud overfor solen, de sidste år har jeg dog taget nogle tabletter som forbereder min hud indefra inden jeg skal ud i solen. Er jeg så uheldig alligevel at blive rød eller få udslæt så lindre et ordentlig lag olie min hud. Olien kan også bruges på tørre hænder eller fusser, et tip er dog at tage det på inden du går i seng om aftenen, da du ellers skøjter rundt ;-) ha ha. 

Oliens ingrediensliste er rimelig klar, den består nemlig af 100 % ren økologisk argan olie fra Marokko, så ved du altså hvad du får. En anden ting jeg også bruger produktet her til er sammen med min SARD sugekop, olierne fra SARD som normalt skal bruges sammen med sugekoppen er noget dyre, derfor har jeg måtte tænke kreativt, og da olien her har samme fordele, så er den altså taget i brug til kampen mod appelsinhud også. Jeg massere olien over mine lår for og bag og går derefter igang med sugekoppen. Den danner et form for vakuum på huden, som hjælper blodsimulationen og stimulere fedtvævet under huden, olien hjælper her med at sugekoppen let kan glide henover lårene i baner af tre. Samtidigt med at den hjælper sugekoppen, så fugter den huden og plejer mine strækmærker. Det er ingen hemmelighed at jeg er fan af produkter der gør mere end en ting, dovenhed længe leve hurraaaa! Argan olie fra Golden Argan kan købes på Billigvoks.dk, hvor du spare 10 kroner ift. normalpris. 
(Olien er modtaget til test fra Billigvoks.dk som jeg blogger fast for.) 

  Skriv svar