Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Én uundværlig del af min hudpleje rutine

11. februar 2016
For omkring tre ugers tid siden, fik jeg et produkt ind af døren som jeg skulle teste. 
Produktet havde jeg selv valgt, da jeg før har været enormt begejstret for produkter fra britiske Balance Me. Jeg havde derfor store forventninger, Forventninger som blev indfriet! 
Jeg er nok blevet lidt manisk omkring min hud, det sidste års tid. Jeg opdagede nemlig en fin lille bitte linje på min pande, en såkaldt ‘udtryks linje’, og ja, jeg gik en lille smule i panik, det må jeg indrømme !! Siden dengang har jeg virkelig taget min hudpleje seriøst og jeg er altid på jagt efter nye og spændende produkter, for at optimere min rutine. Jeg tror dog officielt at jeg kan sige, at produktet HER er kommet for at blive. 
Balance Me Intensive Wrinkle Repair som cremen herover hedder, er jeg altså blevet utrolig glad for. Jeg er klart fan af at forebygge istedet for at helbrede, derfor bruger jeg både serummer og cremer af en anti-rynke variant i min hudpleje rutine. resultatet i form af før og efter billeder er jo mangelfulde fra min side af, da jeg ikke har nogen vilde før billeder at sammenligne med, men jeg er ikke ét øjeblik i tvivl om at produktet her gør hvad det skal. Cremen føltes fed i konsistensen til at starte med og en smule ved påførelsen også, men den absorberes hurtigt på huden og den føltes faktisk slet ikke fed i selve ansigtet (thank god! for det bryder jeg mig nemlig ikke om i ansigts cremer, da jeg i forvejen har fedtet hud). Produktet indeholder desuden spandevis af lækre ingredienser hvor hele 99% er af naturlig oprindelse, blandt andre er der Hyaluron, Hybenolie og brombær på ingredienslisten. Produktet indeholder Ingen parabener, sulfater, silikone og ej heller unaturlige dufte eller farvestoffer. Cremen her er desuden til ‘moden og tør hud’, men det fungere altså helt vildt godt til den unge også, ihvertfald min. Jeg døjer rigtig meget med en fedtet t-zone, og det er som om at fugtbalancen i cremen her, har hjulpet med at holde min produktion af olie i ansigtet nede. yasshh! 

(produktet er sponsoreret af billigvoks.dk, holdninger er dog ALTID ærlige og mine egne. Kan jeg ikke lide et produkt, når det slet ikke udgivelse på bloggen.)

  Skriv svar