Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

STJÆL STILEN

2. januar 2016
WAUV
Godaften piger! Jeg har endnu en gang hygget mig med Polyvore.com, som er et online collage/shopping program! Mange af de collager jeg laver til bloggen er lavet netop derinde, idet at polyvore også kan give læseren mulighed for at se priser samt. hvor varen kan købes! Her til aften er jeg faldet over tingene herover, jeg svinger personligt lidt mellem stilarterne, og kan faktisk godt iføre mig alle tre. Jeg er vild med sort, men også med bløde søde pasteller. Ih!
Noget herover som i er faldet for ;-)? 

    Skriv svar