Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

STJÆL STILEN

2. januar 2016
WAUV
Godaften piger! Jeg har endnu en gang hygget mig med Polyvore.com, som er et online collage/shopping program! Mange af de collager jeg laver til bloggen er lavet netop derinde, idet at polyvore også kan give læseren mulighed for at se priser samt. hvor varen kan købes! Her til aften er jeg faldet over tingene herover, jeg svinger personligt lidt mellem stilarterne, og kan faktisk godt iføre mig alle tre. Jeg er vild med sort, men også med bløde søde pasteller. Ih!
Noget herover som i er faldet for ;-)? 

    Skriv svar