Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

STJÆL STILEN

2. januar 2016
WAUV
Godaften piger! Jeg har endnu en gang hygget mig med Polyvore.com, som er et online collage/shopping program! Mange af de collager jeg laver til bloggen er lavet netop derinde, idet at polyvore også kan give læseren mulighed for at se priser samt. hvor varen kan købes! Her til aften er jeg faldet over tingene herover, jeg svinger personligt lidt mellem stilarterne, og kan faktisk godt iføre mig alle tre. Jeg er vild med sort, men også med bløde søde pasteller. Ih!
Noget herover som i er faldet for ;-)? 

  Skriv svar