Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JANUAR

23. januar 2016
Kebelo Clarifying Shampoo + Kebelo Revitalisant Conditioner  Kebelo har jeg modtaget noget før, det mener jeg egenligt også var hårprodukter, om det er deres ting, ved jeg ikke! Men jeg var glad for produkterne sidst husker jeg. Jeg elsker at afprøve nye shampoo og conditioner, hvis de vel og mærket har en pris, der gør at jeg kan tillade mig at forelske sig i dem. Disse er vidst noget dyre dog, i samme pris klasse som Redken hvis jeg ikke husker helt galt. Men jeg glæder mig til at teste dem. 
Nuxe Nuxellence detox Nuxe er altid et hit. Forstår jeg produktet korrekt udfra den korte beskrivelse i min brochure, så er dette en form for nat-maske der giver fugt mens du sover, der står endda at når du vågner om morgenen, så ligner du en der har fået 2 timers ekstra søvn, hvorvidt den beskrivelse er en god ting ved jeg nu ikke. Skøn duft og dejlig konsistens. Og fugt kan min hud ikke få nok af for tiden.  
Bellápierre Shadow Shimmer #earth farven er smuk, men produktet her, har jeg faktisk allerede fået i en tidligere box, og det er jo lidt ulempen når man modtager mere end én månedlig box. Jeg tror goodiebox og lookfantastic har nogenlunde samme aftaler mht. indhold af boxene, for jeg oplever ofte at der er gentagelser af brands og produkter. Skyggen her ryger nok videre eller i ‘giveaway’ bunken. haha :-) 
Dr Lancer The Method: polish en let exfolierende creme der fjerner døde hudceller og hjælper med at fornye huden overflade. Jeg tænker denne er god lige efter bad, hvor huden ofte er mere modtagelig overfor scrub’s. Selv bruger jeg min JorgObé scrub efter badet, og det giver bare den lækreste base for en fejlfri makeup. Denne kommer derfor med mig on the go! 
Darphin Azahar Cleansing micellar water jeg er aldrig rigtigt hoppet med på den der micellar vogn, jeg ved at der er flere store brands der har smidt deres egen version på hylderne, så noget må de jo gøre rigtigt. denne skal helt klart have et ‘go’, og så er Darphin er hammer-lækkert brand som forstår sig på hudpleje. Endnu en cleanser jeg kan tage med mig når jeg er ude, og derfor ikke behøver slæbe 500ml produkters med i makeup pungen!
Synes faktisk månedens LF-box er en anelse kedelig, jeg savner stadig makeup produkter! 

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  24. januar 2016 den 17:19

  Meget lækker box :-)Jeg savner min.God weekend, måske med lidt selvforkælelse :-)

Skriv svar