Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | JANUAR 2016 ♥

27. januar 2016
 Årets første Goodiebox er landet! Refresh-Reboot-Repeat er temaet, og det passer jo ret fint til det nye år. Jeg ved godt indlægget her udkommer lidt senere end normalt, men prøver virkelig at undgå spoilers for de af mine læsere der endnu ikke har modtaget deres :-) 
Isangs ansigtsolie spurgte du mig for et halv år siden, så havde jeg absolut hadet dette produkt, jeg er en pige som døjer med en fedtet t-zone, og egenligt har jeg aldrig følt at olier var noget for mig. Men på det seneste har min ellers baby-bløde hud, føltes tør i små pletter og ansigts olie har faktisk været løsningen her, jeg føler faktisk ikke engang min hud bliver mere fedtet af at påføre den olie, om det er et generelt issue ved jeg ikke, men jeg er altså fan. Og så er produktet vegansk, en ting jeg helt sikkert sætter pris på når det kommer til skønhedspleje.

Omoi! Anti Ageing Eye oil jeg kan simpelhen ikke holde duften af denne ud, jeg er ellers super fan af alle produkter der kan holde mig rynkefri så længe som muligt!! ha ha ;-) jeg tror dog jeg vil forsøge mig med den alligevel, jeg har brugt den de sidste par dage og den føles faktisk super rar på huden og ikke ‘klam’ fedtet som mange olier har det med at gøre.

Sanex Atopicare håndcreme håndcremer har jeg spandevis af, netop grundet diverse boxe jeg modtager, derfor ryger denne nok videre, og så er den til ekstra tør hud, så måske jeg har en kollega, veninde eller et familie medlem i nød? :-) 

 Loqi tote-bag dette er et produkt jeg kun kan elske er med i boxen, trods det absolut intet har med en typisk skønheds-box at gøre, Denne kan bære op til 20 KG! hvilket er awesome. Jeg er stor fan af at genbruge indkøbsnet, og køber jeg en pose når jeg er ude og handle, bliver den ofte brugte flere gange og yderligere som skraldespose når den ikke er ‘indkøbs-venlig’ mere. Fint grafisk print og kommer i en lille bitte ‘tote’ pose.

Emite Tan booster Bronzer (SUNF) min vinterblege hud elsker lidt glød, og derfor skal denne også have et ‘go’. pt. bruger jeg en fantastisk bronzer fra Sleek, og sammenlignet ser denne nooooooget lys ud, og lidt mere varmtonet end jeg egentligt bryder mig om, men den skal have en chance! Især fordi jeg trænger til lidt glow og fordi det er i pudderform = Camillas favorit bronzer formular. 
Carmex Lipbalm de der ligesom jeg, har modtaget Goodiebox længe, vil nok være sådan lidt… øh…. mht. til dette produkt, vi har nemlig fået det før, så helt originalt er det altså ikke. Men det gør mig nu ikke noget.. Jeg har et seriøst problem når det kommer til læbepomader, jeg har minimum 10 i brug lige nu, og endnu flere der venter på at komme frem i køen. Carmex laver rigtigt gode læbeprodukter, så selvom det ikke er så nytænkende, så er jeg altså ganske tilfreds med produktet her. 
Nu3 øko superfood trio bar lidt snacks kan jeg egentligt godt lide at få med i min Goodiebox, det kommer en gang imellem, og jeg bliver altid positivt overrasket. Denne nu3 bar er vidst en rå en af slagsen, og den er spækket med superfoods, som navnet så fint indikere ;-). Denne blandt andet med Goji bær, som er min yndlings af slagsen. Alt i alt smager den jo fint, men det skal ingen hemmelighed være at jeg hellere ville have noget med chokolade, haha.

Alt i alt, en super fin box, Goodiebox skuffer sjælendt og når de gør, så opvejes det måneden efter. Jeg er især fan af at en del af produkterne denne gang var full size, så føler man lidt at man får mere for pengene. Wehuuuu, og som altid, glæder jeg mig endnu mere til næste box! ♥


  Skriv svar