Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

DOSE OF COLORS

9. januar 2016
Fra Venstre BRICK / STONE / TRUFFLE / BARE WITH ME
Jeg er dybt forelsket i læbestifterne fra det Amerikanske mærke Dose of Colors. Især farverne herover er favoritter, desværre er det kun en lille del af farverne der sælges, således de er tilgængelige i Danmark f.eks. Beautybay.com! Jeg har længe hørt Youtube verdenen råbe om farven stone, som blandt andet er Amanda Ensings yndlings. Disse læbestifter er Liquid Lipsticks, det betyder altså at de påføres som en lipgloss men tørre op som en læbestift og så er de matte oveni. Et fantastisk alternativ til en almindelig læbestift som holder LÆNGE.
Hvis nogen af jer, har kendskab til hvor jeg kan få fat i farverne ovenover modtages de med kyshånd! Jeg tænker jeg må gå amazon og ebay igennem, og så være på vagt efter jeg ikke ryger i kopi-fælden. Jeg har desuden også klikket en masse billige varianter hjem fra Ebay til omkring 7 kroner stykket, dem er jeg meget spændt på at teste og der kommer selvfølgelig en anmeldelse op på bloggen!

 • Svar
  Caroline Stadsbjerg
  22. januar 2016 den 22:29

  Hvor er de smukke! Har slet ikke hørt om dem før, men wow! :)nymaane.blogspot.dk

Skriv svar