Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Review | Batiste ♥

16. december 2015

Som nogen af jer, måske husker, så skrev jeg for lææænge siden et indlæg om en lille shopping spree jeg har været på, blandt andet fik jeg købt babylips, refectocil til brynene og denne skønne tørshampoo fra Batiste, jeg har nu brugt den i lang periode og føler egentligt at jeg kan give jer et ærligt og fint review af hvad dette produkt egentligt kan. Den jeg valgte at klikke hjem er den der hedder Dark – den er udviklet specielt til mørkt hår, og jeg kan forestille mig at den ikke vil være et hit hvis du er lyshåret – denne efterlader nemlig et teint af mørk farve i hovedbunden og efterlader derfor ikke hvide pletter, som mange tørshampooer har tendens til at gøre.

Som alle andre tørshampooer er denne til brug på travle morgener eller efter en tur i træningscentreret og konceptet er jo at det er som en hårspray der istedet for at stivne håret, absorbere al fedt fra hovedbunden samt rester og snavs fra gamle hårprodukter. 

Påføring: dåsen rystes godt før brug og man kan evt. indele håret i sektioner de steder man har svedt, om det er ovenpå hovedet eller i nakken, dog skal man huske at det ikke er direkte håret du skal spraye men helt inde ved hovedbunden – produktet skal sprayes cirka 20 cm fra hovedbunden og jeg gør altid det, at jeg massere det område blidt hvor jeg har haft sprayet, jeg føler nemlig at det kommer helt ind på huden så og får ordentligt fat.

Konklusion: alt i alt så er jeg faktisk rigtigt glad for min Batiste dryshampoo, jeg synes produktet gør hvad det skal og så dufter det herligt, jeg kan ikke helt beskrive duften da den er lidt speciel, men jeg kan nu godt lide den alligevel… Og så er det et produkt der er perfekt når man som jeg, har et aktivt arbejde og i løbet af dagen kan føle sig lidt halvklam i nakken, der går produktet nemlig ind og køler og hjælper med det samme. I ♥ IT. Jeg ved faktisk ikke om Batiste forhandles i fysiske butikker men de fåes ihvertfald lige her  og så spare man 5% ved at tilmelde sig nyhedsbrevet!

 • Svar
  Nivikka
  25. september 2014 den 20:38

  Dejligt lille review. Jeg har længe gået og tænkt over, hvad en dry-shampoo egentlig gør, da jeg har en herhjemme, men bare ikke har fået taget mig sammen til at bruge den :) Tak.Hopeless✈Wanderer

 • Svar
  Camilla Christine
  25. september 2014 den 20:39

  Jeg var også lettere forvirret første gang jeg fik en i hænderne, er glad for du kunne bruge indlæggetKnus ♥

 • Svar
  Marie-Louise
  17. oktober 2014 den 11:15

  Batiste kan fås i Matas, dog til overpris! ;-)

Skriv svar