Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

#MORHPE35W

21. december 2015
SNEAKPEAK 
se lige min smukke nye palette piger, jeg er fuldstændigt forelsket, ligeså snart jeg har dannet mig en mere detaljeret mening om produktet vil jeg komme med en anmeldelse. Jeg er især spændt på hvor pigmenteret skyggerne egentligt er, for jeg har hørt det variere meget, selvom enkelte skygger kan være på samme palette – kan de være MEGET forskellige… hm! 

    Skriv svar