Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Inspiration | #NEWYEARSEDT

30. december 2015
Tænkte der måske sidder en læser eller to, og er lidt i tvivl om hvordan makeuppen skal sidde imorgen aften, og i er altså ikke alene! Jeg har samlet lidt videoer jeg tænker er et godt bud, om ikke andet bare inspiration til looket, Jeg er lidt ude i noget guld på øjnene og noget mørkt, evt. lilla på læberne! Smukke Carli Bybel herover har lige præcis den type øjen makeup jeg godt gad kunne kreere … ;-) nu må vi se! følg med på instagram, der smider jeg nok et selfie op af det endelige makeup-look. Lauren Curtis som er til venstre herover laver også de fineste looks, begge har fantastiske vipper fra naturens sidde, men jeg ville nok spæde det op med en lækker Eylure vippe!!
– Jeg er dog stadig blank på hvad jeg skal have på….. ha ha ha.

GODT NYTÅR PIGER OG TAK FOR I ÅR! 

    Skriv svar