Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | DECEMBER 2015 ♥

22. december 2015
Månedens Goodiebox er lavet i samarbejde med ChriChri, og er et mix af produkter som netop de elsker… Det synes jeg personligt er lidt ærgerligt, da jeg godt kunne tænke mig en nytårs/julebox, hvilket dette slet ikke er :-( hvor er vipperne og glimmer neglelakken??? .. Læs nedenfor hvad jeg ellers synes om månedens Goodiebox!
Tromborg Lipgloss Combination altid skønt med fullsize produkter, og endnu mere produkter fra Tromborg, som laver fine produkter og ovenikøbet er et Dansk brand. Farverne her er godt nok ikke lige mig, og bruger faktisk ikke læbeprodukter der kommer i palette’er, da det minder mig lidt for meget om ‘camilla-10-år’ og lege sminke, ha ha. Er dog sikker på at paletten her vil bringe glæde til en anden jeg kender, om ikke andet kan jeg jo bytte den! Mer’ Tromborg, tak!

System Professionals Luxe Oil Reconstructive Elixir Min elskede Morrocan Oil er næsten tom, så jeg glæder mig til at tage denne i brug, serien her er fra Wella’s salon linje, som jeg før har haft rigtig gode erfaringer med, og så er det også en rigtig fin størrelse af et non-fullsize produkt at være, jeg er glad! Indeholder blandt andet argan, mandel og jojobaolie som jeg alle elsker.


Estille & Thild Bio Cleans Multi-Action Facial Toner Denne er jeg spændt på, endnu et produkt som er fullsize… Dette er en toner, med en pris på 175 kroner, så jeg har høje forventninger, som den lækre duft klart er med til at indfrie, og så skulle den tilføje huden både vitaminer og fugte, som jo er perfekt til vinter huden. 
The Body Shop Frosted Plum Body Butter JUBIIII, jeg har savlet over denne serie på afstand hele julemåneden, mange af mine blogger kollegaer har fået serien ind i deres PR-forsendelser, men jeg er altså blevet glemt :-( Jeg synes serien her er hammer lækker og jeg er vild med især denne størrelse body butters. Jeg tager på ‘jule-ferie’ d. 23, og har altså allerede pakket denne i min lille rejsetaske. ih hvor jeg glæder mig til at dufte lækkert! 

Hari Tea Choco Chai & Sweet Chai jeg drikker ikke te, hvilket var grundet til jeg endte med at afmelde min pigepakke box, jeg vil klart hellere have noget varm kakao (som jeg tænker favner mere bredt især i denne tid?) eller kaffe.. Men bruges skal de alligevel, så de ryger ned i en lille værtinde gave jeg er ved at stykke sammen… 

Petite Affaire Navy Hairband et produkt der for mig er utrolig malplaceret… Måske det er smart hvis man er 14-15 år gammel, men det er altså slet ikke mig, måske det kan bruges til at holde hår væk fra ansigtet når man renser hud? jeg har ikke lige forstået hvordan det skal sidde på hovedet og hvorfor det er afstivet med ståltråd ??? #toooldtothink?
Alt i alt en lækker box, værdien er som altid utrolig høj i forhold til hvad man giver, netop derfor har jeg også svært ved ikke at være begejstret over indholdet alligevel, jeg elsker Goodiebox, selvom jeg ville have ønsket mig en jule box..! Du kan blive medlem ved at klikke her

    Skriv svar