Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Favoritter fra MAC | Inspiration.

3. december 2015

Det er begrænset hvad jeg har prøvet fra MAC, men jeg faldt alligevel for disse produkter på Magasins hjemmeside, i min søgen efter Julegave ønsker. Egentligt bruger jeg aldrig Blush, men jeg synes nu alligevel at den ovenover er utrolig fin i farven, og jeg tænker faktisk også at den vil klæde stort set alle. Pudderen er en af de ekstra naturlige fra MAC, så er man ny til makeup og blot ønsker at udjævne hudtonen en smule, er denne også rigtig fin. Jeg har i mange år selv brugt en hud-combo bestående af primer og pudder, det er faktisk også mit go-to look i sommerperioden, henover vinteren kan jeg dog godt lide en god BB cream, som også gør den røde næse og kinder lidt mere diskrete ;-)

Brow Gel’en her er jo åbent lyst slet ikke min farve, jeg er brunette og har mørke bryn, faktisk, ville jeg normalt ikke turde købe bryn produkter på nettet, da jeg er skrækslagen for rødlige pigmenter i produktet. Intet værre i min verden, end en brun brow-gel, pen, pudder – som giver mig et rødligt skær i mine bryn. Absolut ikke flatterende på mig. Læbestifterne er smukke begge to, min favorit må være den til højre, jeg er dog på jagt efter den perfekte nude, dem jeg ejer har enten været for kalkede og sat sig i revner eller givet mig et ‘udvasket’ look – nogen tips piger ;-)?

  Skriv svar