Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Personlig Julekalender ♥

16. november 2015
Hej piger! en anderledes ting dumpede ind af min postkasse i sidste uge, men jeg synes nu alligevel den er værd at vise frem her på bloggen! Det er nemlig en julekalender som er tom. Julekalenderen her er nemlig åbent bagpå, så du nemt kan skubbe bakken ud indeni, og derved lave din helt egen julekalender, med alle mulige skønne ting som passer til netop den du vil forkæle med julekalenderen. Om det så er et mix af slik og skønheds produkter ligesom jeg, må du selv om!

Jeg viser jer altså ikke hele indholdet, da det vil være lidt spoiler alert, for min veninde som skal have kalenderen, men jeg kan roligt sige at den er fyldt med lækre sager, som blandt andet er fundet hos Billigvoks.dk, de har endda en hel sektion inddelt med gaver der passer i de forskellige mål lågerne har. Julekalenderen uden indhold koster 60 kroner og findes lige her, det samme gør produkterne der passer til lågerne. Du finder desuden billige Essie lakker på siden, som passer perfekt til en del af lågerne. 
(Produktet er sendt til test.)

    Skriv svar