Din Instagram her

  • GIVEAWAY  KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
  • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance

Look Fantastic Beauty Box | NOVEMBER

21. november 2015

bareMinerals Lash Domination Mascara jeg elsker at få prøver på mascara! – no secret there, jeg har faktisk aldrig rigtigt prøvet bareMinerals, så jeg var rimelig spændt da jeg så min box indeholde hele to produkter derfra. Mascaraen her har jeg haft testet den sidste uge, der står ingen steder at den er vandfast, men den virker sådan, den spreder vipperne fint, og så har den en halv spøjst børste som snor sig, alt i alt, er jeg rimelig glad for denne, dog føltes den ‘våd’ eller halv klistret på vipperne i løbet af dagen, om det bare er mig der føler det, ved jeg ikke…! Men god er den.

bareMinerals Marvelous Movie lipstick farven her er en rigtig ‘mor-farve’ som jeg ville kalde den, af den simple årsag at den er lige min mor, ha ha, den ryger altså videre, jeg er ikke fan af læbestifter som har shimmer eller sheer i sig, selve læbestiften her føltes dog let og fugtgivende på læberne, man har vel testet ;-), så jeg ville ikke afvise at give dem et forsøg hvis en anden farve skulle dukke op hjemme hos mig en dag. 


Kebelo Enriching Masque Tror denne ryger på i aften, min hud er faktisk aldrig tør, men for tiden har jeg fået lidt ru hud nederst på kinderne og omkring mine non-excisting kindben. Produktet dufter helt fantastisk og har den lækreste fløjlsbløde konsistens. 

REN V-cense Youth vitaility Day Cream en fin lille tube der faktisk indeholder ret meget produkt af en tester at være. Dufter lidt spøjst og som et produkt jeg har haft prøvet før, fedter overhovedet ikke på huden og lægger sig på det samme. Jeg har på fornemmelsen at denne godt kunne gå hen og blive en favorit. Og så er ren jo kendt for at have produkter der er fri for en masse dumme ting.

Bellápierre Ruby Lipstick Åh hvor ville jeg ønske jeg ikke havde så enorme store forventninger til dette produkt, egentligt er farven rigtig fin, men øv hvor er et bare en billig pakning, læbestiften kan ikke køres helt ned i tuben som gør det besværligt ikke at få skrabet produktet på lågen fra tid til anden.. Godt pigmenteret og meget meget skarp rød farve. 


PAWPAW multipurpose soothing balm et lille favorit produkt, kan jeg vidst godt kalde det, denne lille balm er fantastisk, det er egentligt en cremet tint på tube, kan bruges på kinder og læber (som jeg gør…) for at give et fint rødt teint, 1-2 mm er nok til at give det fineste teint på læberne af rød. Jeg er FAN!! Jeg skal ihvertfald have undersøgt om produktet kommer i flere farver.Korres Guava Guayaba Showergel Korres er et lidt luksuriøst brand i mine øjne, jeg har hørt SÅ godt om deres produkter og hvor er det fedt at Lookfantastic rent faktisk sender produkter med i boxen, som godt nok er lidt dyrere, men som vi alle kender, det giver halv-fattige chicks som mig muligheden for at prøve produkterne, før jeg bruger en formue på dem ;-) 

Ole Henriksen Empower Foaming milk Cleanser her gælder egentligt samme holdning som jeg har til korres produkterne, jeg har aldrig rigtigt fået prøvet Ole Henriksens produkter heller, og lad os bare slå klart… ja, de er dyre. Men nu får de rent faktisk muligheden for at bevise at de er det værd, før jeg går ud og bruger en formue (hvilket jeg gerne gør, HVIS jeg ved produkterne virker).. Jubiii

Skriv svar