Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | NOVEMBER 2015 ♥

28. november 2015
Et liiiidt forsinket indlæg, det ved jeg godt. Denne måned har været hård, det indrømmer jeg gerne, jeg er startet nyt arbejde og har haft fraprioriteret min blogging i den sammenhæng.. Jeg skal nok prøve at blive bedre, men blogging er trods alt ‘bare’ en hobby, og ikke noget der betaler nogen regninger, hvilket betyder at det desværre ikke kan have førsteprioritet :-( 

Lernberger & Stafsing Dryclean shampoo Jeg er allerede ultra-fan af dette produkt, det giver en god volumen til mit hår og egentligt ville jeg nok bare bruge det som en slags Volume-spray. Den dufter godt, pakningen er virkelig fin og har flotte guld detaljer. Desuden er produktet farvet, så jeg går ud fra blondinerne har fået en anden slags? Min er ihvertfald mørke brun som heldigvis passer til min hårfarve. 

Youth Lab CC Complete Cream SPF 30 Denne ser alt for mørk ud til mig, så den ryger nok i bytte-bunken ;-) jeg er jo medlem af en gruppe, som jeg hyppigt har brugt til at bytte produkter fra diverse boxe – som ikke lige har passet.

DM Skincare Oure 24 Gold Shimmer Body Sufflé Virkelig fint produkt, denne Body Sufflè føles egentligt rigtigt rar på kroppen, og så indeholder den små fine guld flager (som self. ikke mærkes på huden eller ved påføring). Jeg tænker at det er et rigtigt fint produkt, men jeg ved ikke lige hvornår jeg ville få det brugt, da det nok er de færreste undervisere / pædagoger på min arbejdsplads der render rundt og glitre ;-) – måske en sommeraften, hvor man føler for at fremhæve stængerne lidt, eller fremhæve ens brune kulør på armene.. who knows! Smuk er den da.

Marsk Mineral Eyeshadow Jeg har allerede store planer for denne øjenskygge, den ryger højst sandsynligt på mine øjenlåg indenfor den nærmest fremtid, sammen med min smukke nye Palette fra Morphe. Har nemlig forelsket mig i en af de bordeaux skygger, og denne ville se hammer godt ud sammen med den og en mat sort. nam nam, sir’ jeg bare. 

Mesauda Milano Shine Flex neglelak Absolut perfekt julefarve, og især omkring juletid så får mine negle max-besøg af diverse glitter lakker. Denne er utrolig smuk, pigmenteret og let at påføre, som Mesauda’s andre lakker er den dog noget tyndere end jeg normalt ville foretrække. 

Rapunzel of Sweden Super Elastik Virker som en elastik der er super god til især træning, bred og kraftig og ser ud til at kunne tæmme min ellers ret tykke manke! Den lyseblå/tyrkise af dem kan dog godt forberede sig på, aldrig at skulle se dagslys…. ha ha. 

Igen en god box, og hvem siger nej til juleaften hver måned?! ha ha.
Goodiebox er en månedlig service, hvor man for 159 kroner inkl. fragt og håndtering for en lækker lille
box sendt til sin dør omkring midten/slut måneden. Bliv medlem HER

    Skriv svar