Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

Details……

3. november 2015
 Detaljerne er alt, faktisk kan selv det mest simple outfit gøres lækkert og eksklusivt med en smule “bling”…. I hverdagen bruger jeg ofte kun få smykker og når jeg gør, så er det altid ringe.
Spinning Jewelry  er muligvis et af mit yndlings smykke brands, da mærket både er til at betale og samtidigt har et bredt og enormt stort sortiment. Smykkerne er tidsløse og er til enhver lejlighed, selv har jeg ringe derfra som er op til 6-7 år gamle, og de er altså stadig smarte ;-)
(jeg er især vild med den smukke ring på billedet herover… ringen hedder Secret Heart
Jeg har før skrevet om hjemmesiden Karat24 da de simpelhen har så mange skønne smykker, heriblandt den nye kollektion fra Spinning Jewelry + de lidt ældre kollektioner til super gode priser! 
Min favorit ting ved Spinning ringe er at man kan mixe og matche dem, ringene ser nemlig ekstra godt ud hvis man har en 2-3 stykker på samme finger og kombinere dem efter smag. Man kan nemlig godt have et unikt og personligt smykke selvom ringene er nemme at få fat i for alle, og det får du netop ved at ‘designe’ dit eget look. 

Indlægget er sponsoreret men som altid af egen holdning. 

  Skriv svar