Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Budget eller Drugstore?

13. november 2015
fgfrf
Hej piger! Som mange andre unge piger har jeg mine gode samt. mine dårlige måneder… (her snakker vi økonomisk..ha ha.) på mine dårlige, går det ud over mit hår især og jeg ender med at købe de billige shampooer fra supermarkedet, på de gode derimod, elsker jeg at købe nogle gode og lidt ‘dyrere’ produkter, da virkningen og forskellen er helt enormt stor! Mine favorit Shampoo brands er klart Sebastian & Redken. Jeg blev første gang bekendt med mærket Redken i april 2013, tror jeg det var, der udkom der nemlig en hel fantastisk Goodiebox med en balsam og shampoo prøve fra deres ALL SOFT serie, som efterfølgende er gået hen og er blevet min ultimative favorit! Serien fåes blandt andet på HairOutlet.dk hvor man spare ml. 30-60 % på netop min favorit serie. Desuden, er der nu også en Argan olie i serien, som helt klart ryger på min ønskeliste til jul! Denne olie er dog lidt anderledes end andre hårolier jeg er vant til… Denne skal nemlig i håret før man går i bad, gerne også i hovedbunden, og så skal den ellers sidde og virke i 5-10 minutter inden du går i bad og vasker håret, og så er den god til dig der har kruset frizzy hair, som er all steder, når man luftfugtigheden ændre sig en liiiiille smule! Man kan også tilføre et par dråber af olien i sin balsam for at gøre lidt ekstra for håret. 
Du kan desuden finde et hav af andre hår-mærker på hjemmesiden, som ellers kun ville være at finde hos frisøren, og det til gode priser. 

Indlægget er sponsoreret men som altid egne holdninger! 

    Skriv svar