Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | OKTOBER

19. oktober 2015
Elemis Hydra-Balance Day Cream En dagcreme! Jeg er på jagt efter en ny dagcreme / min ideelle hudpleje serie. Denne er til kombineret hud som nok passer bedre til mig for tiden, jeg har haft gæster 2 gange indenfor få dage, hvilket har resulteret i lidt anderledes fødevareindtag, haha. :-( Min hud slår derfor lidt ud på hagen, æv! Jeg har brugt dagcreme prøverne fra sidste måneds box for længst, som jeg elskede! Så nu kommer denne forrest i køen til test! dag cremen her er utrolig let og tynd i konsistens, hvilket jeg godt kan lide, bryder mig nemlig ikke om at have en fed dag creme i ansigtet, det kan lige gå hvis det er en natcreme dog!

Percy & Reed Volumising No Oil Oil jeg er en liiiiille tiny bit i tvivl om hvad dette egentligt er, så vidt jeg kan forstå er det en olie fri olie? til at tæmme flyvsk hår med og give volumenætil rødderne. Et par dråber massere igennem håndklæde tørt hår, og så føntørre man som man normalt ville. har man som jeg langt hår, må man føle sig frem til hvor meget man skal bruge, produktet er meget drøjt i brug og dufter dejlig friskt.
Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser Denne dufter skønt! denne er en eksfolierende ansigts rens. så du kan altså bruge den til at fjerne makeup med (ikke på øjnene!!) og så giver den samtidigt en let eksfoliering. Fugt ansigtet, evt. over en skål med varmt vand og massér en lille del af produktet over ansigtet og hals, skyl efter med varmt vand og tør derefter med håndklæde.

NUXE Rêve De Miel Hand And Nail Cream en håndcreme! for dem har jeg jo ikke en milliard af i forvejen… ha ha, et familie medlem gav mig forleden den gode ide at jeg skulle gemme nogle af disse ting til raflegaver til jul, så det tror jeg altså at jeg gør! og så må jeg købe de gaver der er mere ‘mande’ agtige, og så pakke ind i henholdsvis pink og blåt papir, så man kan se hvad der er til hvem! Duften er dejlig, og jeg elsker personligt produkterne fra NUXE, men jeg kan simpelhent ikke klare flere håndcremer!!

Monu Firming Moisturiser OH MY GOD, denne føles bare SÅ fantastisk på huden, trænger ind med det samme og fedter overhovedet ikke!! Huden føles silkeblød, ny eksfolieret, jeg sidder stadig bare og aer min hånd som fik æren af cremen! Skal helt sikkert i ansigtet senere. Indeholder blandt andet Marine Collagen som udglatter de fine linjer, og så indeholder den sol faktor som beskytter huden. Denne er dog til tør hud, som jeg ikke just døjer med, men ‘let’s give it a go’.
Look Good Feel Better Eye Shading Brush Børsten her er til øjnene, jeg tænker også den ville fungere godt til at blende og måske også til cream contour, den er utrolig lækker og blød, og så støtter den et hammer godt formål, nemlig kvinder med kræft, som får en del af overskuddet, jeg kan læse mig frem til at 8-12% bliver donneret til Look Good Feel Better fonden som årligt giver et beløb på minimum 30.000 £ hvilket er en god sjat!
Balance Me Radiance Face Mask Jeg elsker at få ansigtsmasker åh! denne står faktisk slet ikke på mit indholds kort, jeg fik med i boxen… Måske det er en fejl eller et bonus produkt? Well… Jeg brokker mig ikke! denne er lavet af 98 % naturlige ingredienser og polere, fugter og giver en mere ensartet hud, Indeholder kaolin ler og frugt syre som jeg er fan af i mine hudpleje produkter!! Da produktet ikke står på kortet over hvad boxen indeholder ved jeg heller ikke hvordan man bruger produktet bedst, så det må jeg lige have læst op på

Du kan blive medlem HER

    Skriv svar