Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Iphone Remake #Repost

28. oktober 2015

Okay… måske ikke helt…. Men se lige min næsten nye Iphone så, jeg har før bestilt disse covers og da det absolut ingen hemmelighed er, at jeg er vild med glimmer & girly stuff måtte disse bare med mig hjem!

I min søgen på dette, faldt jeg over denne smukke sticker på Ebay og det til kun 12 kroner inkl. levering (du undgår told da beløbet er under de 80 kr) I kan finde det ved at klikke her de er iøvrigt også i mange andre farver og til andet end bare Iphone 4S, som er den model jeg har… 
 synes i? 

    Skriv svar