Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

H&M X HOME

10. oktober 2015
 Så smukke tekstiler fra H&M er endnu engang kommet på webshoppen. 
& jeg klapper i mine små hænder af begejstring, faktisk, er puder, tæpper og gulvtæpper ikke noget jeg har meget af herhjemme, jeg har en indekat, og jeg synes simpelhen det er så ulækkert med alle de kattehår der klistre sig til ens sofa puder og tæpper (hvis du har dyr, så kender du mit issue ha ha….) Jeg drømmer dog herre meget om tingene på billederne. Jeg trænger forøvrigt til en ordentligt bunke ekstra håndklæder, da dem jeg ejer var fra da jeg flyttede hjemmefra for flere år siden, efterhånden.
Hvis i følger mig på Instagram, så ved i også at jeg bor meget girly, med hvidt og pasteller, med enkelte sorte møbler. Især flæse puderne ville passe perfekt ind, og jeg ejer allerede en i sart rosa fra en tidligere H&M kollektion, det samme med den brune pude med printet. Jeg venter lidt på at finde den perfekt faux fur pude i hvid der passer perfekt ind sammen med resten herhjemme, har i link til en, så send det gerne!

    Skriv svar