Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

H&M X HOME

10. oktober 2015
 Så smukke tekstiler fra H&M er endnu engang kommet på webshoppen. 
& jeg klapper i mine små hænder af begejstring, faktisk, er puder, tæpper og gulvtæpper ikke noget jeg har meget af herhjemme, jeg har en indekat, og jeg synes simpelhen det er så ulækkert med alle de kattehår der klistre sig til ens sofa puder og tæpper (hvis du har dyr, så kender du mit issue ha ha….) Jeg drømmer dog herre meget om tingene på billederne. Jeg trænger forøvrigt til en ordentligt bunke ekstra håndklæder, da dem jeg ejer var fra da jeg flyttede hjemmefra for flere år siden, efterhånden.
Hvis i følger mig på Instagram, så ved i også at jeg bor meget girly, med hvidt og pasteller, med enkelte sorte møbler. Især flæse puderne ville passe perfekt ind, og jeg ejer allerede en i sart rosa fra en tidligere H&M kollektion, det samme med den brune pude med printet. Jeg venter lidt på at finde den perfekt faux fur pude i hvid der passer perfekt ind sammen med resten herhjemme, har i link til en, så send det gerne!

  Skriv svar