Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | OKTOBER 2015 ♥ VIND 2000 KR TIL MAGASIN

24. oktober 2015

OH MY GOD……………… – jep, ingen andet indledning er månedens box værdig. For hold nu op hvor er den bare lækker… Denne gang lavet i samarbejdet med Magasin! Som også har smidt produkter af eget navn i månedens Goodiebox, hvilket er noget jeg er HAMMER begejstret over ;-)!

Magasin Eye Gel Jeg har manglet en øjencreme længe, jeg har faktisk aldrig fundet mig en favorit øjencreme, så at få en i boxen her er helt perfekt, idet den både er billig! koster faktisk kun 80 kroner og så er den fra et brand jeg har tillid til. jeg er vild med at denne kommer med en ‘roller-ball’ altså en lille metalkugle som massere produktet ud på huden. En ‘roller-ball gør også at hævelserne falder da det kolde metal køler huden og du ser derfor mere frisk ud om morgenen. Jeg har allerede testet denne nogle dage og jeg synes faktisk at man kan se forskel hvis man nøjes med at tage den på det ene øje og sammenligner, den udligner hudtonen samtidigt med at evt. mørke render forsvinder lidt hen. Jeg er positiv indtil videre. 

L’occitane Verbena Shower Gel Produkter som disse er egentligt lidt ligegyldige for mig, den lyder lækker nok, da den dufter af citrus men prøven her er simpelhen så lille at den knap dækker én badesession, og så er det lidt svært, da den ikke rigtigt kan tages med nogen steder… tilgengæld kunne jeg sagtens finde på at rense flasken når shower gel’en er opbrugt og hælde hår olie i, på den måde har jeg en fin lille beholder til hvis jeg skal nogen steder, og slipper for at slæbe glas flasken med som min hårolie kommer i. Denne skal dog alligevel have en chance, ingen grund til at gå til spilde!

Magasin All In One Cleaning Wipes endnu et produkt fra Magasin’s egen serie, hvilket er ret passende når nu at månedens box er lavet i samarbejde med før nævnte ;-) Jeg elsker dog Cleaning wipes, og endnu mere denne type, som faktisk kan bruges i hele ansigtet, både til at fjerne øjenmakeup, men også til at rense og affedte huden… Og så indeholder den altså også ingredienser som gør at huden efterlades blød og fugtet efterfølgende. Produktet her er derfor perfekt hvis man skal nogen steder, jeg tænker det skal med mig på juleferie, så jeg kan nøjes med ét produkt istedet for 4 separate! Yay!
Real Techniques Expert Face Brush jeg grinte lidt for mig selv, da jeg åbnede boxen og fandt dette produkt som det første, af glæde selvfølgelig! men hvor er det spøjst, nu har jeg netop invisteret i en ordentligt omgang produkter fra mærket Real Techniques og en uge efter ligger produktet her i en box i min postkasse! Expert Face Brush var dog ikke en af dem jeg klikkede hjem, hvilket jo er hammer heldigt. Børsten her er udviklet til produkter af forskellig slags og kan både bruges til pudder produkter samt. flydende produkter. Er du ny til makeup, er denne en god investering. Koster 129 kroner i matas men jeg kender jo et sted i kan få børsterne MEGET billigere…. shhhh tjek det her 

Balance Me Restore And Replenish Face Creme denne kommer nok ikke i brug lige med det samme, da det er et produkt du primært bruger til tør hud, jeg gemmer derfor denne til vinter tiden, da den lige nu ikke vil gøre det store for min hud. Produkter her er en ren fugt booster og vil derfor ikke gå super godt med min i forvejen olierede t-zone. 

 The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Face Oil jeg er ikke fan af ansigts olier, men må ærligt indrømme at jeg godt kan lide nogen (det kræver dog at disse er ultra lette og nærmere en serum!) Jeg giver derfor produktet her et forsøg! Jeg har hørt godt om The Body Shops nye Oils of life serie, så mine forventninger er selvsagt høje!

Karmameju Konjac Sponge Green Tea (anti age) dette er et meget nyt og spændende produkt for mig! Min søster har ejet en i noget tid, og har været glad for sin, så jeg er hammer spændt på denne, den lige uimiddeltbart har jeg svært ved at se hvordan den gør det den gør, Svampen her kommer helt let og indtørret, den skal så ligge i varmt vand i nogle minutter hvor den langsomt bløder op og får en svampet og lidt vingummi lignende overflade! det føles sgu ret sjovt, må jeg indrømme!! Denne er med grøn te og er en anti-age version, hvilket jeg er glad for! jeg er for alvor gået igang med at preppe min hud for voksenalderen…. Man siger jo faktisk at man allerede før man fylder 25 skal have plejet sin hud med anti age olier før de egentligt vil få en effekt.

VIND 2000 KRONER TIL MAGASIN!!!
alt du skal gøre er at oploade et billede af din Goodiebox på Instagram med Hashtaggene #Goodieboxdk & #GoodieboxbyMagasin og så deltager du i lodtrækningen! ♥♥

Bliv medlem af Goodiebox HER 

 • Svar
  Sofie Martine
  26. oktober 2015 den 14:37

  Den er så lækker den nyeste goodiebox. De har virkelig oppet sig :D

Skriv svar