Din Instagram her

 • All about that gloooooow flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
 • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
 • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
 • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
 • My all time faves Are you a brush or a
 • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Did a little Shopping!

2. oktober 2015
Tro det eller ej, så piner det mig for tiden at bruge penge på praktiske ting/tøj! jeg vil SÅ gerne igang med at spare sammen, så jeg kan købe mit eget hjem. Meeeen, når ens sidste par leggins har huller i skridtet, så er det altså ved at være tid til en udskiftning, og lucky me, fandt jeg tre par leggins/jeans hos H&M til under 200 kr pr. par. Det første par har et ‘fake’ ruskinds look, det andet par er coated og har lidt et metallic look over sig og det sidste er et par almindelige High Waist Super stretch Jeans. 
med koden 3143 får man fri fragt t.o.m 4/10-15.

 • Svar
  A + K = ♥
  17. oktober 2015 den 8:19

  Åh, du frister – jeg mangler nye jeans :p- Anne

Skriv svar