Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Did a little Shopping!

2. oktober 2015
Tro det eller ej, så piner det mig for tiden at bruge penge på praktiske ting/tøj! jeg vil SÅ gerne igang med at spare sammen, så jeg kan købe mit eget hjem. Meeeen, når ens sidste par leggins har huller i skridtet, så er det altså ved at være tid til en udskiftning, og lucky me, fandt jeg tre par leggins/jeans hos H&M til under 200 kr pr. par. Det første par har et ‘fake’ ruskinds look, det andet par er coated og har lidt et metallic look over sig og det sidste er et par almindelige High Waist Super stretch Jeans. 
med koden 3143 får man fri fragt t.o.m 4/10-15.

 • Svar
  A + K = ♥
  17. oktober 2015 den 8:19

  Åh, du frister – jeg mangler nye jeans :p- Anne

Skriv svar