Din Instagram her

 • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
 • Borderline obsessed maccosmetics patrickstarrr
 • Such a beauty teeezcosmetics
 • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
 • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
 • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Did a little Shopping!

2. oktober 2015
Tro det eller ej, så piner det mig for tiden at bruge penge på praktiske ting/tøj! jeg vil SÅ gerne igang med at spare sammen, så jeg kan købe mit eget hjem. Meeeen, når ens sidste par leggins har huller i skridtet, så er det altså ved at være tid til en udskiftning, og lucky me, fandt jeg tre par leggins/jeans hos H&M til under 200 kr pr. par. Det første par har et ‘fake’ ruskinds look, det andet par er coated og har lidt et metallic look over sig og det sidste er et par almindelige High Waist Super stretch Jeans. 
med koden 3143 får man fri fragt t.o.m 4/10-15.

 • Svar
  A + K = ♥
  17. oktober 2015 den 8:19

  Åh, du frister – jeg mangler nye jeans :p- Anne

Skriv svar