Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Et smut forbi Matas! ♥

2. september 2015
 For et par uger siden, klikkede jeg ind forbi Matas’s hjememside, jeg har ALDRIG været en pige der går med meget makeup, men jeg besluttede mig for at prøve noget nyt. Jeg har altid elsket mørke læbestifter, men aldrig troet det ville være pænt til mig (og det er det altså!?) derfor fik jeg blandt andet den smukke røde/bordaux læbestift klikket i kurven…. Bronzer har jeg heller aldrig gjort mig i, men jeg tænkte, at jeg som sidste håb for at forlænge min sommerglød, havde brug for en sådan fætter, denne ‘sun shimmer’ er et super godt starter kit til en newbie som jeg, alle 3 farver har perlemors sheer, som gør man får lidt ekstra glød, og egentligt kan den lyse jo også bruges som en highlighter, farven er forholdsvis rød i det, og jeg frygtede den var for lys, men den går altså super godt til min halvblege hud, og så er den slet ikke så ‘rød tonet’, som jeg havde frygtet. 
Læbestiftet er godt cremet, synes jeg egentligt, men mattere over en periode, jeg tænker at for en skarpere læbelinje, ville det være et must med en læbeblyant, da cremede læbestifter godt kan flyde lidt ud.. En skarp kant om læberne er altså bare kønnere plus giver mulighed for at lege lidt med nogle propotioner. Den kan desuden bygges op, så hvis man bare ønsker lidt rød farve så dupper man bare en smule på og smøre ud med fingeren. SUPER smuk farve til efteråret især, jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at have lidt farve i ansigtet i det grå vejr vi går i møde. 

Rimmel havde faktisk 3 for 2’s pris, men den sidste ting jeg købte er påtænkt til en giveaway, jeg lige nu samler sammen til 

 • Svar
  Skille
  3. september 2015 den 19:11

  En lipliner kan virkelig også forlænge holdbarheden af selve farven på læberne, hvis du tegner hele læben op. Køb en nude, som kan bruges til alle dine farver, og som ikke er et statement i sig selv, og brug den så som "primer" under læbestiften – det vil du helt sikkert ikke fortryde! Jeg bryder mig slet ikke om mine læber med læbestift på, hvis ikke der er lipliner inden under (:// http://www.moonlitmadness.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  3. september 2015 den 19:12

  UH! kendte faktisk godt til tippet om at tegne hele læben op, men har aldrig tænkt over at købe én farve der går til alle, hammer smart jo?! TAK, det må jeg have fat i ♥

Skriv svar