Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Pigepakken | August 2015

13. august 2015

Scottch Naturals (Charmer) – Økologisk neglelak, jeg har fået min i en køn sølv glitter, vil sikkert gå utrolig fint med en mørk bordeaux til vinter, jeg bruger ikke rigtigt glitter lakker om sommeren. YniQ Cosmetic Sticks & YniQ Vatrondeller jeg har før hørt om produkterne fra YniQ, dog aldrig prøvet dem, så jeg er spændt på om produkterne er så gode som jeg har hørt, det er dog ‘bare’ vatrondeller og vatpinde, og odsene for at jeg skifter min budget serie ud, for en dyrere variant er minimal.. Naturativ, Relaxing Hand Balm – dette er en prøve på en håndcreme med citrongræs og kokos, personligt hader jeg duften af kokos, så den bliver nok ikke åbnet lige med det samme!.. Burts, Sea Salt & Malted Vinegar disse lækre håndlavede chips med smag af Eddike, faldt lige i min smag, skønt med lidt snack til ‘den tid på måneden’.Pukka, Refresh – Øko te med bla. rose og pebermynte, frisker op og især god om morgenen Clipper, Snore & Peace en form for ‘godnat’ te, der beroliger kroppen. Clipper, Blackcurrant & Blueberry frugt te med smag af blåbær og solbær.

Alt i alt, en ok box! jeg er ikke te fan…! Jeg så hellere at man kunne vælge på hjemmesiden hvorvidt man var til te eller kaffe, da det virker som om det er noget man ofte får med :-)… Jeg synes dog konceptet med at man får bind osv. med er ret smart, ikke nok med man slipper for at bruge 40 kroner på en pakke libresse, så kan man blande produkterne sådan at de passer til ens eget behov.  // Pigepakken.dk 

 • Svar
  Skille
  15. august 2015 den 15:47

  Jeg har virkelig længe tænkt på, at signe op til pigepakken. Bare fordi man virkelig har brug for den der ekstra forkælelse, når man rammer den tid på måneden. Og fordi det er super hyggeligt! Jeg er jo så også bare mega tepige, så det frister endnu mere haha xD// http://www.moonlitmadness.dk

Skriv svar