Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | AUGUST 2015 ♥

22. august 2015
Handbag Essentials  er månedens tema, og det rammer bare lige i skabet ;-). I boxen denne måned er et godt udvalg af hvad jeg normalt selv ville have med mig på farten, og så er jeg vild med, at så stort et del af indholdet omfatter makeup produkter. 

Emite Eyebrow Definer + Emite Angular Brow Brush YASH Gurl, gud hvor har jeg ventet længe på et lækkert bryn produkt, og så får jeg hele to. Bryn pudderen passer perfekt til mig og har den helt rette farve, den er uden rød pigment hvilket jeg er meget glad for, pudderen er dog ultra pigmenteret og derfor kræver den lidt øvelse så man ikke får for meget på, børsten gør det dog nemmere at arbejde med, da den har den perfekte størrelse og form til at forme bryn med, jeg er hammer fan af disse to produkter allerede.

Naobay Orange Juice Hand Cream mit forhold her er lidt ambivalent, i sig selv laver Naobay jo møg lækre produkter, problemet er bare at jeg efterhånden har 5-10 håndcremer fra min tid i Goodiebox, hvor jeg endnu ikke har brugt én af dem op, måske lige i overkanten…. ! Cremen her er dog stadig lækker, men der vil nok gå noget tid før jeg når til den, da jeg som sagt har rigeligt med håndcremer, heldigvis, er glæden ved at give sådanne produkter videre stor.

Garnier BB Cream muligvis det sødeste jeg har set i dage, udover kattekillinger på facebook, altså… en mini udgave af min yndlings bb cream, jeg har aldrig været foundation pige, og føler jeg har en maske på, hvis jeg en sjælend gang er i fuld makeup. Den er ovenikøbet i min farve (clair). Perfekt til at have med på farten, overnatning når jeg besøger mine forældre eller hvis man skal ud og rejse. Helt klart et produkt der vil blive brugt op.

MEMEME Lip Glide et mærke vi før har fået i Goodieboxen, jeg husker dog ikke hvad vi fik..! dette er lidt som en babylips, kan man vel sige, det er en let pigmenteret pomade der giver diskret farve på læberne, farven her hedder playfull peach, men synes dog den ser lige lovlig pink ud til mig, desværre synes jeg ofte at de læbeprodukter vi får er pink tonede, hvilket jeg ikke er super fan af, så hellere en mørk rød læbestift eller lilla! jeg er generelt bare rigtig meget til mørke læber. Jeg giver dog stadig denne en chance, da jeg netop har brugt min babylips op, nu må vi se hvordan den er på, og hvor nem den er at arbejde med, virkede en anelse ‘flaget’ hvis man kan sige det sådan… 

Nivea Invisible for Black & White Deo Roll-On en deo der ikke efterlader mærker på tøjet? det lyder næsten for godt til at være sandt! ;-) Denne burde holde op til 48 timer, jeg har haft taget den på om morgenen denne weekend, selvom jeg bare er hjemme, og den dufter meget neutralt, heldigvis, det man skal dufte er jo ikke deo’en med parfumen der går til, så jeg er positivt overrasket, selvom produktet er meget flydende så løber det ikke og tørre hurtigt ind i huden. 

Läkerol Strawberry Lime & V6 Dental og White Chewing Gum mmmhhh snacks, jeg kom muligvis til at spise alle Läkerol indenfor meget kort tid (som i minutter)…. Måske, og endnu en ‘handbag essential’ som månedens tema var! Tyggegummiet var også nam. 
Køb Goodiebox HER  til 119 kr + fragt og håndtering
Selve boxens værdi overstiger dog altid beløbet x mange! 

 • Svar
  Maja
  23. august 2015 den 8:54

  Vildt fedt indlæg!Har også hørt at både Ipsy, Goodiebox og Birchbox skulle være glad for at bytte håndcremer i deres bokse xDVille nu hellere have det var mascara xDJeg havde det på præcis samme måde med læbepennen! Men er så glad for den nu! Den holder sygt godt også!

 • Svar
  Camilla Christine
  23. august 2015 den 8:58

  Tusind tak søde!! ♥ jaaaaa sådan har jeg det også, makeup generelt vil jeg hellere have end cremer osv! Uh. kan være jeg også bliver positvt overrasket så, den kommer på idag så, tak!!

 • Svar
  Fanny Hesseldahl
  24. august 2015 den 12:01

  Synes godt nok at Goodiebox har oppet sig, siden jeg var medlem for et halvt år siden. Opsagde abonnementet pga. jeg ikke syntes, at jeg fik nok ud af mine penge. Meeeen, måske man skulle tilmelde sig igen? :D

 • Svar
  mitane
  24. august 2015 den 12:02

  Også her! For jeg er så dårlig til at købe andet end mascara! Og så bliver det bare de nye fra Loreal og Rimmel! Så det er mega fedt når der kommer noget i jeg ikke havde forventet at købe!

 • Svar
  Skille
  24. august 2015 den 12:02

  Haha, det er faktisk lige præcis én af de store grunde til, at jeg aldrig har fået meldt mig til Goodiebox – jeg orker simpelthen ikke ophobningen af produkter, som aldrig bliver brugt :b// http://www.moonlitmadness.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  24. august 2015 den 12:05

  Yay! pudder er nok det eneste makeup jeg selv har været ude og købe efter jeg blev medlem, man får jo en god blanding af diverse produkter, selv har jeg forelsket mig i Benefits 'they're real' efter vi fik den i en box! Jeg elsker at få produkter, som jeg har været ved at løbe tør for alligevel !! :D

 • Svar
  Camilla Christine
  24. august 2015 den 12:06

  forstår dig godt, og jeg som er medlem af tre forskellige boxe pt…. Jeg har virkelig meget, men jeg elsker virkelig også at kunne glæde andre med det, der ikke lige er mig!! :-o

 • Svar
  Camilla Christine
  24. august 2015 den 12:09

  Jeg synes det svinger meget! men giver dig helt ret i at værdien klart er forbedret, og så kan man nogengange få nogle produkter hvor man tænker 'øhhhh, jeg er 22 år gammel' (referer til Guld tattoveringer til kroppen… øh) Men jeg tror klart du vil blive postivt overrasket, det er jo en ret billig box, når man tænker på hvad man giver, somregel er der bare ét produkt som bare er det hele værd!! JorgObé scrub maske, wet brush osv!

 • Svar
  Camilla Julie
  26. august 2015 den 14:24

  Uha, sikke en lækker goodiebox i denne måned :) Måske man skulle overveje det snart! http://camillajulie.looklab.dk

Skriv svar