Din Instagram her

  • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
  • gifted Glow for days  Thank You all for being
  • This one is still my favorite on the go palette
  • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
  • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is  I missed
  • GIVEAWAY  KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

The cutest little thing ♥

27. juli 2015

Se lige en fin lille Palette jeg har fået. Mine forældre havde forkælet mig med en lille rejsegave, da vi gik ombord på flyet, en super fed strandtaske fra Elisabeth Arden indeholdende en lille orange makeup pung (vist i tidligere indlæg) en læbestift, dagcreme, shower gel og paletten her. Jeg synes klart den fortjener en fremvisning her på bloggen ♥
Jeg er lidt i tvivl om hvad den runde er, i bunden står der contour, men det virker den for mig waaaay to rød til at være + det er en creme konsistens, så jeg tænker nærmere en cremet blush / læbepomade combi. Farverne i paletten hedder Bronze Lustre, Glisten, Sunset og Cafe Au Lait, i tilfælde af de sælges enkeltvis og i er interessede  ♥

Skriv svar