Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

The cutest little thing ♥

27. juli 2015

Se lige en fin lille Palette jeg har fået. Mine forældre havde forkælet mig med en lille rejsegave, da vi gik ombord på flyet, en super fed strandtaske fra Elisabeth Arden indeholdende en lille orange makeup pung (vist i tidligere indlæg) en læbestift, dagcreme, shower gel og paletten her. Jeg synes klart den fortjener en fremvisning her på bloggen ♥
Jeg er lidt i tvivl om hvad den runde er, i bunden står der contour, men det virker den for mig waaaay to rød til at være + det er en creme konsistens, så jeg tænker nærmere en cremet blush / læbepomade combi. Farverne i paletten hedder Bronze Lustre, Glisten, Sunset og Cafe Au Lait, i tilfælde af de sælges enkeltvis og i er interessede  ♥

Skriv svar