Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

The cutest little thing ♥

27. juli 2015

Se lige en fin lille Palette jeg har fået. Mine forældre havde forkælet mig med en lille rejsegave, da vi gik ombord på flyet, en super fed strandtaske fra Elisabeth Arden indeholdende en lille orange makeup pung (vist i tidligere indlæg) en læbestift, dagcreme, shower gel og paletten her. Jeg synes klart den fortjener en fremvisning her på bloggen ♥
Jeg er lidt i tvivl om hvad den runde er, i bunden står der contour, men det virker den for mig waaaay to rød til at være + det er en creme konsistens, så jeg tænker nærmere en cremet blush / læbepomade combi. Farverne i paletten hedder Bronze Lustre, Glisten, Sunset og Cafe Au Lait, i tilfælde af de sælges enkeltvis og i er interessede  ♥

Skriv svar