Din Instagram her

  • GIVEAWAY  KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
  • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance

Holiday Essentials! ♥♥

7. juli 2015
 Jeg er ENDELIG hjemme fra ferie, og åh hvor har jeg savnet både bloggen og mit lille hjem, det er nu også skønt at være i udlandet, men gud hvor er det rart at være hjemme. I indlægget her, finder du indholdet af min makeup pung på ferien, og de ting jeg ikke har kunne undvære… :-) 
Et produkt der er absolut uundværligt for mig, når jeg er på ferie er klart en god ansigtsolcreme, Capital Soleil fra Vichy er min ultimative favorit, da den passer til min hud, og gør at jeg istedet for at skinne, forbliver mat, desuden er kombinationen af en god øjenvippe bukker og en god travel size mascara også et totalt must have, skal jeg lægge ved stranden, så nøjes jeg med at giver vipperne et buk, og så kan de få et lag mascara når vi skal ud og spise om aftenen, så skjuler jeg også bedre, at jeg har lagt ‘face down’ på en liggestol i flere timer og højst sandsynligt er hamrende træt. puhaaa! Skal det være ekstra fint, så har jeg en smuk sheer Jeweled Eye pencil fra Glo minerals som giver lågene et diskret glitter look, i farven Fizz. Fugt skal der til, og til det har jeg den lækre nye Softlips Cube med smag af Granatæble/blåbær, muuums siger jeg bare, og så indeholder de solfactor 15, som beskytter dine læber.
Jeg er også fan af søde pasteller, når nu det er sommer, derfor har jeg som så ofte før, mine yndlings lak på fusserne, denne hedder Shell We Dance og er fra Sally hansen, konsistensen er tyk og penslen bred, jeg er fan. Mit sidste ‘Must-have’ må være en brow gel, således at brynene lige børstes på plads om morgenen, og forhåbentligt bliver hvor de skal hele dagen. Denne gel fra Rapid Brow er egentlig en serum til brynene, som stimulere hårvæksten, men den har altid fungeret ganske fint, til at holde styr på mine bryn også. 

Skriv svar