Din Instagram her

  • delvis reklame med et lille farve indslag kan hverdags looket
  • Reklame igr modtog jeg en skn pakke fra isadoradenmark mske
  • nogle lakker er modtaget til test danske appeal4 har alle
  • Krsen som jeg er s slettede jeg mit seneste billede
  • Denne sde lille palette fra elizabetharden er nok det sdeste
  • This red lipstick from gerardcosmetics is giving me some serious

#GTKM Tag!

12. juli 2015
Har du et mellem navn? næ, men som i nok har regnet ud af mit blog-navn, så stammer CC fra mine to fornavne Camilla & Christine.. Hvad er dit yndlings fag i skolen? mine yndlings fag sidst jeg gik i skole, var pædagogik og samfundsfag! Hvad er din yndlings drik? jeg har en stor kærlighed til Iskaffe og Faxe Kondi Free…. Hvilke makeup bruger du til hverdag? Mascara, en transparent pudder, og ofte også lidt til at tegne brynene op med! Hvad ville du kalde dine børn? jeg er vild med navnene Silje, Bella og Caya. Hvad går du til af sport? ingenting mere. Hvad er din yndlings farve? Sart Rosa og Pastel grøn… Pasteller generelt egentligt. Hvad er dit yndlings dyr? Jeg er stor Katte-elsker… Hvad er din yndlings parfume? Gucci’s Flora Eau Fraiche eller Issey Miyake’s L’Eau d’Issey Florale, namm! Hvad er din yndlingsferie? Sommerferien! Er du gået ud af skolen? jep, det er jeg. Har du været ude af Danmark? jep, har været i en del lande. Snakker du andre sprog end dansk? snakker flydende dansk og engelsk, og så kan jeg MEGET lidt tysk, spansk og svensk. ha ha. Har du nogle søskende? En lillesøster, Julie Hvad er din yndlings butik? Svært at sige, jeg shopper faktisk kun online… Enten Asos eller Nelly.com

    Skriv svar