Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | JULI 2015 ♥

21. juli 2015
 Adventure Coming Up – er temaet på månedens Goodiebox, er navn der fitter rimelig godt, da produkterne i boxen er både praktiske og lidt sjove.. Personligt, skal jeg dog ikke på nogen ‘adventure’ da jeg allerede har rejst, så den ville have passet mig endnu bedre, hvis den var kommet før :-)
 Kevin.Murphy Color.Bug det er ligefør et øjebliks stilhed ville være passende for dette produkts udsende, for filan hvor er det smukt og gennemført. Selve produktet er også super smukt og rigtig godt pigmenteret, hvis du ligesom jeg, er lidt i tvivl om hvad produktet er, så er det altså ‘makeup’ til håret. Det fungere som en pudder der skal gnides på håret, og så derefter forsegles med en hårlak. Det kan godt smitte af, har jeg erfaret, så lyst tøj eller sarte materialer skal nok gemmes til en anden dag. Jeg tænker ikke er produktet er noget jeg vil få brugt på daglig basis, men måske er et alternativ til nytårsaften eller andre festlige arrangementer. Smukt er det dog… og så fåes det også i pangfarver, hvis man er til dette… Vejl. udsalgspris 158 kr.
 TEEEZ Be Blushious Sun Kissed desværre kunne jeg ikke fange den gyldne farve med mit kamera, men denne smukke sol pudder er GORGEOUS! jeg tænker egentligt at jeg vil bruge den mere som øjenskygge, da jeg netop har måtte sælge min naked palette, mangler jeg nogle fine neutrale shimmer skygger, denne vil være perfekt. Den kan også lægges på kindbenene, kravebenene eller i begge sider af panden (langs hårgrænsen) for at give et smukt solbrunt look med et hint af shimmer. Vejl. udsalgspris 189 kr.


Palmolive Feel Glamorous ShowerScrub som altid fancy looking produkter fra Palmolive, jeg er dog stadig usikker på hvorvidt de stadig gør sig i dyretestning, så indtil det er sikkert vil jeg ikke bruge det.. Vejl. udsalgspris 22 kr.

Naked Lips Lip Balm Superfruits MUMS siger jeg bare! nu har jeg ‘sniffet’ og brugt denne pomade et par gange, og det sidder lige på tungen hvad duften egentlig minder mig om!? Men haps hvor er den lækker! Naked lips er lavet af 100% naturlige ingredienser og heriblandt bærekstrakt og kokosolie…. Mums siger jeg bare! Føles som smør på læberne uden at fedte. Vejl. udsalgspris 30 kr.


Sunspa Spray-On-SPF det her er jo bare hammer smart, Solcreme der sprøjtes på, så kan vi dovne hoveder også være med…. nu mangler vi så bare at der faktisk kommer noget sol… øhhh :-) Men jeg er vild med ideen. Produktet her føltes SLET ikke fedtet, faktisk sprøjtes det bare på, man kan ikke rigtigt fordele det, når man har sprøjtet det på, da produktet bare lægger sig på huden med det samme…. Men det ved jeg faktisk heller ikke om man skal? jeg tror det er tiltænkt at man bare sprøjter det på, og så er man klar! jeg er altså lidt fan allerede, men jeg tænker at man ikke skal have favorit tøjet på, da sådanne produkter jo godt kan efterlade ikke så kønne pletter på tøjet. Jeg er desuden slet ikke fan af kokos lugten, heldigvis er denne ikke den værste jeg har duftet (Hawaiian tropic, fyyy for den leeede rødbede…!) Vejl. udsalgspris 149 kr.

Garnier Micellar Water jeg var faktisk total i tvivl om hvad dette egentligt var, min søster bruger det, og sagde det var en ansigts vand noget, hvilket på mig, virkede lidt mærkeligt? Jeg har nu undersøgt hvad denne fætter egentlig kan, og den fungere hammer godt til at fjerne makeup, om det så er på øjnene, læberne eller bare ansigtet generelt, så fungere det bare. Den er mild på selv de sarte områder, så faktisk vil jeg nærmere kalde det en ansigts rens, Micellar Water har en Vejl. udsalgspris på 70 kr.  
Er boxen noget for dig? så kan du stadig nå at blive medlem KLIK HER ♥ 

  Skriv svar