Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JUNI 2015 ♥

21. juni 2015
Månedens box har temaet ‘beach babe’ og det fitter faktisk boxen ganske fint! :-) 

Mayawater Facial Mist hvor har jeg bare ventet længe på en face mist, mums! og så kommer det lige én uge inden jeg tager afsted på ferie, så mere perfekt, kan det vidst ikke være…! Jeg har før hørt om Mayawater, men ikke selv prøvet det, har tidligere været storforbruger af en facial mist fra Avené, så jeg håber denne kan leve op til mine forventninger…. Hvis du ikke ved hvad en facial mist er, så er det et produkt du kan bruge til at fugte ansigtet med før du lægger makeup, et frisk pust, om man vil ;-) det kan også bruges hvis man lægger ved poolen og trænger til et kølende sprøjt, både i ansigtet men også på kroppen, egentligt er det bare Vand på spray tilsat nogle lækre ekstra ting, denne er med Acai… Et tip kan også være at sprøjte produktet i ansigtet efter man har lagt mineral foundation/pudder, for at få et mere naturligt look, da man ofte kan se meget pudret og matteret ud med disse produkter.

 The Body Shop Instablur YAAASH! gud hvor jeg elsker produkter som disse, som bare passer til MIG. Jeg har store porer på næsen, som jeg ikke synes er særlig flatterende, jeg har længe overvejet at prøve Benefit’s Porefessional som skulle være hammer god til netop at ‘photoshoppe’ små linjer og porer i huden. Denne skulle være et fremragende alternativ til netop dét produkt, så jeg er vildt spændt på hvordan det ser ud under en foundation sammen med min youngblood primer, det kan jo næsten ikke gå galt med sådan en kombi! Produktet føltes dog meget skægt, og som i nok kan fornemme på billedet ovenover er det en meget tyk masse der er på tuben, det føltes faktisk som silikone fuge på tube, men smøre man det ud lægger produktet sig fint og giver en fløjlsblød finish.

Gold Tattoos det er vel egentligt et hit or miss produkt det her, og det rammer bare helt forkert med mig, jeg er altså ikke til guld og sølv tattoveringer, og forbinder det nok mest med at være en 10-12 år gammel, i en alder af 22 føler jeg IKKE det er relevant, flotte er de, istedet kender jeg en 9-årig pige der blev meget glad for dem…. :-)

Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara som inkarneret Youtube beauty guru fan, har jeg ikke kunne undgå at høre om denne mascara, så var over begejstret da Goodiebox havde smidt en teaser ud på de sociale medier der indikerede at der kom et benefit produkt med i månedens box! Har testet mascaraen hver dag siden jeg hentede min box på posthuset og jeg synes faktisk den er ganske god, jeg har dog et par kommentarer… Blandt andet er skaftet børsten sidder på ALT for kort, jeg ved godt det er en tester, men ih! det er altså irriterende og dét samt. de små strithår der sidder på spidsen af børsten, trækker altså ned i min bog, alt i alt, er produktet og børsten i sig selv hammer godt, seperer vipperne fint og fordeler produktet jævnt uden at klumpe! Men kommentarene fra før ville klart gøre helhedsindtrykket bedre, hvis de blev ændret. Og så smitter den altså også en smule af under mine bryn (jeg har i mit liv kun oplevet to mascara’er der ikke gjorde dette….!!)

EntreBelle Sunscreen spf 30 YASH! lige hvad jeg har behov for, jeg manglede faktisk en høj faktor solcreme til den første dag i Grækenland, jeg tror lige denne kan dække kroppen med én indsmøring, så den skal helt sikkert med i rejsekufferten, som jeg allerede nu glæder mig til at pakke ! 
Jeg kan klart mærke at Goodiebox har oppet sig efter den beskedne prisstigning, og vil mere end nogensinde anbefale et Goodiebox abonnement til alle jeg kender, juleaften hver måned, der er meget få ting der er bedre i livet!? 

    Skriv svar