Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

VIND EN MAJ-BOX | #goodieboxdk!

31. maj 2015

Min absolut yndlings beauty-box har forbedret deres koncept, det betyder en prisstigning på 20 kroner, men som i måske bemærkede i mit tidligere indlæg, så er boxens værdi altså steget markant! blandt andet var et af mine ultimative yndlings hudpleje produkter i den, som alene har en pris på 199 kroner! – vil du ikke risikere spoiler alert så lad være med at læse tidligere indlæg! :) 
Jeg har fået lov til at udlodde en skøn maj box til en af jer heldige tøser, indholdet kan dog variere, og det skal i lige være OBS. på, men jeg kan udfra billeder på instagram se at boxene er stort set ens, dog med lidt variation i tonen af de blå items. 
SÅDAN DELTAGER DU

1# Skriv som kommentar hvad du glæder dig allermest til i sommerferien
2# Skriv navn og email
Jeg bliver altså også meget glad hvis du liker mig på facebook men det er ikke et must!

blogbycc
I samarbejde med Goodiebox Danmark

 • Svar
  Sarah Ejsing
  31. maj 2015 den 19:40

  Jeg kommer de næste to år ikke til at holde ferie, men jeg glæder mig meget til en sommerweekend på samsø med min kæreste – is, lange cykelture og skinny dipping i måneskinnet :-)

 • Svar
  Maria Ørum
  31. maj 2015 den 19:40

  Glæder mig til ferie i Kroatien og det er lige om lidt :)Marialundpedersen@gmail.com

 • Svar
  Henriette
  31. maj 2015 den 19:40

  Jeg glæder mig allermest til at rejse til Portugal med min søster for at besøge vores storebror – så den står på sol, sommer og familiehygge :DHenriette Andreasen, henriette.andreasen@jubii.dk

 • Svar
  Trine Thomsen
  31. maj 2015 den 19:45

  Jeg glæder mig allermest til jeg for første gang skal ud og rejse. Også endda med min skønne kæreste! Turen går til Alanya ??Triiiine@live.dk

 • Svar
  Lisbet
  31. maj 2015 den 19:45

  Jeg glæder mig utroligt meget til at blive gift med min forlovede lige smæk midt i vores sommerferie (og de fleste andres for den sags skyld :-P)

 • Svar
  Maja
  31. maj 2015 den 19:56

  Jeg glæder mig til bedre vejr og forhåbentligt en masse grilmad og hygge :) //Majamaja3012(a)hotmail.com

 • Svar
  Pernille Maj Stehr
  31. maj 2015 den 19:56

  Jeg glæder mig til at jeg skal flytte i en større lejlighed ligeså snart jeg får ferie fra studiet om 4 uger. Så skal jeg bruge tiden på at indrette lejligheden og få den til at se hyggelig og lækker ud. Og så glæder jeg mig til at kunne åbne de 7 veluxvinduer jeg får op, og lukke det dejlige danske sommervejr indenfor :)Pernille StehrPille7100@hotmail.com

 • Svar
  Pernille Maj Stehr
  31. maj 2015 den 19:56

  Jeg glæder mig til at jeg skal flytte i en større lejlighed ligeså snart jeg får ferie fra studiet om 4 uger. Så skal jeg bruge tiden på at indrette lejligheden og få den til at se hyggelig og lækker ud. Og så glæder jeg mig til at kunne åbne de 7 veluxvinduer jeg får op, og lukke det dejlige danske sommervejr indenfor :-)

 • Svar
  Skille
  31. maj 2015 den 20:22

  Iiiih, sikke en skøn konkurrence! Så kan jeg måske alligevel teste de fantastiske goodieboxes ;)Jeg glæder mig til at slæbe tæpper og bøger med ned i den lokale park, og forsvinde sporløst ind i det ene fiktive univers efter det andet. Parkhyggen bliver forhåbentligt også forbedret af søde vendinder og kolde drinks ;)// Lisbeth Vestergård – lisbethvestergard@gmail.com

 • Svar
  Camilla Christine
  31. maj 2015 den 20:22

  tænkte faktisk også på jeg ville nævne det for dig, i en kommentar! men du var hurtigere, hihi :- )

 • Svar
  Sus
  31. maj 2015 den 20:39

  Det jeg glæder mig aller mest til er klart vores ferie til Bulgarien :) Det bliver så dejlige at komme en uge ned til varme, sol, afslapning, god mad, skønne oplevelser og samvær <3

 • Svar
  Mathilde Høst
  31. maj 2015 den 20:50

  Det jeg glæder mig mest til er hyggeture med familien og min kæreste – og forhåbentligt at få en ny lejlighed (vi har desværre ikke fundet en endnu) :(Men af netop den grund at jeg skal flytte hemmefra har jeg ikke selv råd til at forkæle mig selv så meget i hverdagen, så kunne være mega lækkert med en Goodiebox :)Mvh Mathilde Høst(stampeplet@hotmail.com)

 • Svar
  Anonym
  31. maj 2015 den 20:55

  Jeg glæder mig mest til at være sammen med min familie og venner – og hygge :-)

 • Svar
  Saratlak
  31. maj 2015 den 20:56

  Jeg glæder mig til de sene sommeraftener på terrassen, med rødvin i glassJeg glæder mig til de sene sommeraftener på terrassen, med rødvin i glasset, ild i fakler, skumfiduser over eftervarmen fra grillen og lyden af børn der leger i de forskellige haver rundt om. :) Mvh. Lea Rasch Learasch@hotmail.com

 • Svar
  Trine :)
  1. juni 2015 den 18:01

  1 – til at flytte!2 – trine229 – trinesoppskrifter@gmail.com

 • Svar
  Katrine Gunnersen
  1. juni 2015 den 18:01

  1# Sol og Sommer!!!! Leg udendørs! Badebassin! Børnegrin! Vandmelon og jordbær til ingen penge!2# Katrine Gunnersen, trinsling@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  1. juni 2015 den 18:01

  Lis Vinter livv@mail.dkJeg glæder mig til at se Sardinien og slappe af !

 • Svar
  Sofie Amalie
  1. juni 2015 den 18:01

  Jeg glæder mig til at komme ned til varmen, slappe helt af, læse i en god bog, tage lidt sol og få noget god mad. Det bliver også dejligt at have den frihed til at planlægge lige hvad man vil :) Navn: Sofie Amalie HansenEmail: sofielyckh@gmail.com

 • Svar
  Pia Eriksen
  1. juni 2015 den 18:01

  Jeg glæder mig til at sidde udenfor og strikke og læse. Jeg glæder mig til is og hvidvin. Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig skal lave nyt badeværelse. Hilsen Pia Eriksentagelaursenpiaeriksen@gmail.com

 • Svar
  Anne
  1. juni 2015 den 18:01

  Varmen!!!

 • Svar
  sonja
  1. juni 2015 den 18:01

  jegglæder mig mest til noget varme, det har vi ikke haft meget af her i maj:)

 • Svar
  Bettina Løhmann
  1. juni 2015 den 19:30

  Jeg glæder mig både til at holde sommerferie i Danmark MED mine børn og til at holde egoferie i 5 dage UDEN mine børn (er alenemor).pepsimags @ gmail.com

 • Svar
  Maria Seidelin
  2. juni 2015 den 17:58

  Til at den lille pige i maven kommer ud til os <3 Hun er længe ventet, 5 år <3KhMaria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

 • Svar
  Unknown
  2. juni 2015 den 17:58

  Glæder mig til at nyde solen i haven til vores nye hus :D

 • Svar
  pia sroka
  2. juni 2015 den 17:58

  Jeg glæder mig til at være sammen med min familie,nyde solen,strandture,varmen, grille i haven, lave snobrød med børnene, bare hygge. :)piastulle@hotmail.com

 • Svar
  Maibritt J // NudeNailsNever.blogpsot.dk
  2. juni 2015 den 17:58

  jeg glæder mig til alt den lækre frugt! Frisk frugt en varm sommerdag er bare noget af det bedste :) maibrittj_@hotmail.com

 • Svar
  ConnieA
  2. juni 2015 den 20:01

  Til sol og varme med hyggelige grillaftner :-) Hexia3@yahoo.dk

 • Svar
  Sascha Petersen
  3. juni 2015 den 17:39

  Jeg glæder mig til de sene sommer nætter, hvor man kan opholde sig udenfor, uden at dø af kulde, at få lidt farve og at grille :')Saschapetersen92@hotmail.com

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  4. juni 2015 den 15:35

  Jeg glæder mig til at skulle på ferie i Kroatien i en uge! Skal bare slikke sol og spise fed mad hele ugen! Så kommer jeg hjem og er lidt rund – men tanned ;) Har ikke været uden for Danmarks grænser i 4 år! :o bibbilevinsen@hotmail.com

 • Svar
  Katrine K
  4. juni 2015 den 15:36

  Jeg glæder mig til hygge med familien og god tid :-) og så forhåbentlig godt vejr og en masse badeture og grillaftener….MvhKatrine – aksgk ( a ) Hotmail.com

 • Svar
  yvonne.i
  4. juni 2015 den 15:36

  Til at få noget solskin så vi kan komme på en masse motorcykel ture. Glæder mig til at køre rundt i skønne Norge med en flok gode venner på motorcykel ;-)

 • Svar
  Julie Brangstrup
  4. juni 2015 den 15:36

  Jeg glæder mig allermest til at skulle på ferie med min familie :) og så varme dage i København

 • Svar
  Sine Ho Shun Olsen Olsen
  4. juni 2015 den 15:36

  Glæder mig allermest til at se min mors side af familien, samt at slappe af. Er blevet skoletræt. sineolsen(a)ofir.dk

 • Svar
  Solelskeren
  4. juni 2015 den 15:36

  Jeg glæder mig allermest til at tage på spabad med min datter på 16 år :-).Gode forårshilsnerÅse / aaselejboelle@gmail.com

 • Svar
  Lone Pedersen
  6. juni 2015 den 11:03

  Jeg glæder mig til at samle venner og familie til en super skøn weekend her hos os sidst i juli :)lone@4952.dk

 • Svar
  Lise Friis
  7. juni 2015 den 12:20

  Jeg glæder mig til langelandsfestival, hvor jeg skal være frivillig

 • Svar
  Lise Friis
  7. juni 2015 den 12:20

  Jeg glæder mig til langelandsfestival, hvor jeg skal være frivillig :)

 • Svar
  Camilla Hovej
  8. juni 2015 den 9:55

  Jeg glæder mig mest til at slappe af sammen med ungerne og bare hygge mig da jeg er på barsel i år <3camilla_hovej@hotmail.com

 • Svar
  Malene O
  8. juni 2015 den 15:37

  Glæder mig til den allerførste ferie som min kæreste og jeg har sammen – efter et år som kærester ❤️ Blaa.kaerlighed@gmail.com

 • Svar
  Cm
  9. juni 2015 den 16:28

  Venindehygge efter en lang eksamensperiode uden :( Venindehygge, vin, film og ansigtsmasker :) Camilla__nielsen@hotmail.com

 • Svar
  Anonym
  11. juni 2015 den 16:14

  skal ikke det store i sommer ferien <3 små weekend ture med manden på mc Jane@team-tvede.eu

 • Svar
  Maja Holmgren
  11. juni 2015 den 16:14

  Jeg skal bare hygge mig med min familie og det glæder jeg mig helt vildt til!// majahartvig@hotmail.com

Skriv svar