Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Kosttilskud jeg tager!! – Vitamin boost!

3. maj 2015
Hej skønne piger, det er ingen hemmelighed, at jeg efter at være flyttet hjemmefra, måske ikke får spist så varieret som jeg burde, har faktisk også igennem en længere periode oplevede direkte fysisk ubehag pga dette, f.eks. svimmelhed og hovedpine. Vil klart sige at mine spisevaner er blevet bedre, jeg kører lige nu et koncept hvor jeg ikke er så styret af madplaner, men derimod spiser ok sundt (uden at være fanatisk) og så har jeg én ugentligt faste dag, efter 5:2 principperne, altså én ugentligt dag, hvor jeg kun må spise 500 kcal – for mig bliver det til en masse kaffe og så er lækkert tidligt aftensmåltid….!!
Disse to hjælper mig blandt andet, når jeg lidt glemmer at spise varieret! Longo Vitals +Acai (udtales altså ASAIIII) indeholder en god sjat af de vigtigste vitaminer og urter, som kroppen har brug for, Acai har jeg desuden hørt, skulle være godt til vægttab og for stofskiftet, men om det også er tilfældet med den dosis der er heri ved jeg altså ikke…!! Jeg tager 2-3 af disse om dagen, og det sammen med et måltid og et ordentligt glas vand, de lugter virkeligt fælt og frygteligt, sådan lidt af gammel fisk, AD, men hvad man ikke gør for sin krop…. ha ha! en anden grund til jeg også tager vitamin piller, er jo at jeg er så heldig at være multiallergiker :):):)….!!!! Så for at bibeholde et sundt immunforsvar, tænker jeg at dette kan mindske evt. sygedage, jeg oplever ihvertfald klart at jeg har mere energi og overskud, når jeg for alvor er ramt. Longo D3 Stærk tager jeg for tænder og knogler, jeg drikker nemlig ikke rigtigt mælk, andet end en sjat i kaffen, så især denne er jeg taknemmelig for! Jeg tager kun 1 tablet dagligt og det har jeg gjort de sidste 5-6 måneder. Jeg tænker faktisk også, at jeg skal igang med noget C-vitamin, for at forberede min hud til solens stråler…!!

Tager i nogen former for kosttilskud eller vitamin piller?? 

    Skriv svar