Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

The Wet Brush | -jeg er fan!

5. april 2015
Jep, min ultimative yndlings børste er tilbage, i et endnu federe design, logoet har ændret sig, i forhold til den sølv version jeg har (denne) og jeg synes også det virker som om kvaliteten er forbedret, selve børsten føles hårdere i puden og børste piggene sidder bedre fast derpå! Børsten er for nyligt kommet ud i en masse nye flotte farver, blandt andet med festlige prints! jeg kunne dog ikke stå for denne i bronze/kobberlook. Mit næste køb må nok være en ‘pocket version’ af the wet brush, som er miniudgaven, man kan tage med i tasken, når man er på farten! 
En fordel ved denne er, at den kan bruges i både vådt og tørt hår, og at den for mig, gør børstningen helt smertefrit (jeg har altså nogle seriøse knuder samt. filtret hår når jeg vågner om morgenen! (jep, jeg sover voldsomt uroligt…) Selve designet gør, at man kan bruge børsten på vådt hår helt uden at børsten tager skade af fugt eller knækker håret. The Wet Brush er en utrolig god kvalitets børste du bare ikke kan andet end at elske, og samtidigt et perfekt billede af at pris og kvalitet ikke altid går hånd i hånd, trods børsten kommer fra et anerkendt mærke og er i hammerlækker kvalitet så koster den altså kun 129 kroner hos billigvoks 

/Den bronze børste er modtaget som gave, dog har jeg selv investeret i en sølv også! 

holdninger er som altid 100% mine egne!! 

 • Svar
  Mariesen
  28. april 2015 den 20:52

  Har hørt så mange positive ting om denne børste og det er da et plus at den fåes kobber :DBtw. bare så jeg er sikker på at du få svaret på din kommentar på min blog, får du den også her :P"Tror vi alle var forgabt i enten Tom eller Bill den gang ;)Men jo de er der stadig og kom faktisk med et nyt album sidst år. Du burde lytte til det, det er slet ikke, som noget andet de har lavet :)"

 • Svar
  Camilla Christine
  29. april 2015 den 19:46

  Den er også fantastisk! og jaaaa kobber er en skøn farve! Ville dog gerne have haft en pink, men den er jo selvsagt sindsyg populær, så var i restordre!!! :-( jaaa du har så ret! kunne være jeg skulle give det et lyt! tak for det søde!!

Skriv svar