Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Smukke skygger på stift!

14. april 2015
 Jeg fik endelig månedens produkter hjem, som i nok allerede ved, så er jeg fast blogger for Yves Rocher, hvilket betyder at jeg engang imellem får nogle produkter ind af døren, til test. Denne måneds produkter var dog en del forsinket, grundet en virkelig mærkelig årsag! jeg flyttede for cirka 2 måneder siden, cirka 30 km væk, fredag aften får jeg så en besked fra en fyr, som så åbenbart er flyttet ind i min gamle lejlighed, og der er altså kommet en pakke til mig!! ha ha… dagen efter for jeg til køge, og fik pakken med mig hjem! wehu! og nu jeg altså klar til at komme med et lille ‘review’ af et af månedens produkter, nemlig disse creme øjenpenne, som er en form for øjenskygge på stift, men utrolig cremede i fede limited edition farver!
Jeg fik som afbilledet to smukke farver ind af døren, en klassisk sort og smuk blågrøn nuance! den Sorte øjenskygge pen er utrolig pigmenteret og lækker i konsistensen, hvilket gør at den er utrolig nem at arbejde med, både hvis man ønsker et intenst look eller hvis man vil ‘blende’ skyggen lidt ud på øjenlåget, jeg kunne virkelig godt have tænkt mig at produktet her var vandfast, men jeg er sikker på at det holder endnu bedre under en øjenskygge primer (som jeg self. ikke havde da jeg skulle teste produktet) … Jeg kan rigtigt godt lide at de kommer i en læbestift form, det snyder lidt, hvis man tror det er læbestifter man får, ha ha, men ikke destromindre synes jeg, at de er handy, godt forseglede og derfor også gode at have med på farten, i tasken eller andet. f.eks. på en bytur, hvor man måske ønsker at dramatisere øjenmakeuppen i løbet af aftenen, fra eyeliner look til fuldt sort øjenskygge look! haps! Den blå grønne nuance er også super smuk, men ikke nær så pigmenteret og cremet som den anden, det føler jeg ihvertfald ikke den var! Men smuk er farven, og også lidt fræk at ligge på øverst øjenlåg som en eyeliner eller lign, jeg synes ihvertfald den er et godt eksempel på en pang farve der ikke får det til at ligne klovnemakeup, men derimod rent faktisk er acceptabelt til hverdag.
//produkterne er modtaget som gave, men som ALTID min ærlige mening

  Skriv svar