Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | APRIL 2015 ♥

29. april 2015
Så er jeg ENDELIG klar med min anmeldelse af månedens Goodiebox, den havde faktisk ligget 9 dage på posthuset, uden at post dk havde givet mig besked… Men det kan ske! og nu er den her..! (beklager på forhånd kvaliteten af billeder, har fået smidt min lader væk til mit kamera, men lover det er ordnet til næste indlæg, piger ♥
MEMEME Cherish Lip And Cheek Tint klapper i mine små fede hænder over dette produkt, wauuv! jeg tænkte faktisk først øv, da jeg fik googlet mig til boxens indhold, for jeg tænkte bare ‘endnu en blush’… og jeg er ikke blush pige!!! MEEEEN, dette er et multiprodukt, som faktisk fungere både som blush/kinderødt og læbe teint. Den er SUPER smuk på, (se billedet herunder) og den er faktisk også mulig, at gøre lidt mørkere med et par ekstra lag, endnu federe er, at dette er et produkt som ikke bare går væk. Måske i allerede kender begrebet lip stains? Jeg tænker nemlig at det er samme type produkt, dog kommer denne i en flydende (meget vandet) form, som evt. påføres læberne, med en fin tynd neglelak lignende pensel. Smuk er den ihvertfald, jeg ville dog anbefale at have en læbepomade med ‘on the go’ da det godt kan gøre læberne tørre i længden, og så giver lidt ekstra shine jo også dét ekstra.! 
Gosh Long Lasting Eyeliner Pen guuud hvor er det mærkeligt, sådan at skulle bruge flydende liners igen. Jeg har i snart et år, brugt det samme produkt, nemlig en gel liner, som er utrolig cremet og nem at arbejde med, her er det stik modsat, selve lineren er en tynd tynd filt tip, som jeg egentligt godt kunne tænke mig var mere fleksibel + kortere, da det ville gøre den ‘ikke rutinerede’ makeup-brugers job en anelse nemmere ;-)…  Selve produktet indeni er super fint, eyelineren er meget sort og intens i farven, allerede ved én streg. Bukker du øjenvipper / bruger mascara ville jeg dog vente med at påføre lineren til efter det er gjort, jeg har nemlig oplevet at produktet er gået lidt af i ‘flager’ de gange jeg har startet med eyelineren, så mit tip er, at det er det sidste du påføre!!  
Eucerin Dermato Clean 3in1 Cleansing Fluid produktet her er en 3 i en 1, rense væske, den fjerner både makeup, renser huden og toner i et, hvilket gør afrensning af ansigtet noget nemmere end før. Denne er velegnet til alle hudtyper, parfume fri og helt perfekt til en travl hverdag (som jeg har lige pt.!) og så kan det godt være svært at huske sig selv..! Jeg er altid glad for produkter som kan gøre livet nemmere! 
Rituals Honey Touch Body Lotion hvis jeg ikke vidste bedre, så havde jeg nok smagt på denne lotion, ja lidt mærkelig er man vel! men HAAAAPS hvor dufter den bare hammer-lækkert. Jeg er i forvejen stor fan af rituals produkter, som vi et par gange før, er blevet introduceret for af Goodiebox.. Denne body cream/lotion fedter ikke, men føles derimod fløjlsblød på huden allerede øjeblikket den påføres. Jeg har fundet endnu en favorit fra Rituals! Denne hedder honey touch og er med Indian Rose & Himalaya Honey ♥
DM Skincare Blue Clay Anti Cellulite dette er en ‘muddermaske’ til KROPPEN, og ikke ansigtet. øh! men hey! selve beskrivelsen og produktet i sig selv lyder super lovende, jeg har ikke haft mulighed for at teste det endnu, da den altså skal sidde på huden (der hvor man har appelsinhud) i 30 minutter, og hvem har tålmodighed til det, ha ha ha.! Jeg glæder mig dog til at teste om produktet virkelig virker, for til den pris, har den bare at gøre det. (175 kroner for 50 ml…..) 
Tresemmé Perfectly (Un)done Sea Foaming Spray goodiebox har på deres facebook side lagt en video ud, hvor en af de smukke goodiebox piger viser hvordan man bruger produktet, og allerede der var min interesse for produktet enorm. Jeg prøvede den lidt imorges, men havde lige overset det faktum at håret skulle være håndklæde tørt, så der var ikke lige den store effekt der, jeg er på den igen imorgen, hvor jeg glæder mig til smukke naturlige strand bølger i håret, produktet dufter skønt og frisk at … Æble! vil jeg mene! jeg er altid utrolig dårlig til at beskrive dufte, men jeg vil egentligt sige det er den aroma jeg tænker mest på, når jeg har haft brugt produktet. Koster 90 kroner for 200 ml. (produktet i boxen er 50 ml, altså en fin luksus prøve).
Ligeså vild med Goodiebox som jeg!? Så bliv abonnent ved at klikke ind her 

 • Svar
  Bianca Maria
  8. maj 2015 den 17:25

  Mememe Cherish Lip And Cheek Tint is so beautiful!xoxo,www.flormorenamodas.com

 • Svar
  Camilla Christine
  8. maj 2015 den 21:45

  Totally I need it in ALL colors?!! I am inlove! The only con is that the lid is not fully secured.. I always bring it in a plastic bag :o ! <3

Skriv svar