Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Review | Divaderme Stimu II Intenso

8. marts 2015
Nok ingen nyhed, at jeg længe har kæmpet med at få mere fyldige bryn. Jeg har fra naturens side 
 meget lyse og fine bryn, faktisk også en del ‘hullede’ altså steder, hvor jeg ingen hår har haft, og derfor været nødsaget til at fylde dem ud med en bryn pensel.. 
det sidste års tid har jeg eksperimenteret med forskellige serums til netop brynene, og det første produkt jeg faldt over var selvfølgelig det meget hypede m2! Men til den pris?! nej nej nej…. Og nørdet som jeg er fik jeg googlet mig frem til alternativer, deriblandt denne fra Divaderme – jeg har før haft en fiber bryn ‘mascara’ er det vel egentligt, sådan en hvor man børster hårene på, et produkt jeg bare slet ikke var fan af, men dette kunne godt gå hen og blive en favorit…. 
Det er vel i godt og vel en måned jeg nu har testet produktet, som du skal påføre to gange om dagen den første måned, og efterfølgende en gang i døgnet, for at holde det ved lige. Selve produktet er naturligt, og indeholder derfor heller ingen grimme lugte, det er dog vigtigt at man påføre produktet på ren hud, da der ellers kan komme snavs i flasken som kan ødelægge produktet. 
Det er svært at sige hvor effektivt produktet er, men jeg oplever faktisk at jeg hurtigere skal plukke bryn, og de hår der kommer ud er mørkere/kraftigere end dem jeg ellers ville gro, jeg er altså ikke i tvivl om at produktet her går ind og gør et eller andet, der stimulere hårvæksten på mine bryn, og da jeg ikke engang er 1/4 igennem flasken glæder jeg mig til at se et færdig resultat! :-)

/ Stimu II Intenso er også til vipperne, men da mit problem primært er mine bryn, har jeg valgt at teste den på brynene kun..Og jeg kan da kun forestille mig at effekten der er ligeså godt. Desuden er produktet også et billigt alternativ til en god serum, sammenlignet med eks. m2, så er det jo en kæmpe besparelse, det koster nemlig kun 350 kroner lige HER


Produktet er tilsendt til test, men som altid egne holdninger. 

    Skriv svar