Din Instagram her

  • reklame da produktet kom i min goodiebox S simpel menhellip
  • Se indholdet af min lookfantasticadventcalendar dag 15 p Bloggen nuhellip
  • Stadig ret vild med de to her Fra en lookfantastichellip
  • Jeg har skrevet om de frste fem lger i minhellip
  • Er gammel klassiker som jeg stadig rkker ud efter Contourhellip
  • Ad  G I V E A W A Yhellip

New Obsession || Project AJ117

28. marts 2015
Jeg tror muligvis jeg har fundet et nyt favorit mærke! Project AJ117 er råt men samtidigt feminint dansk mærke, som jeg fik øjnene op for, for omkring 10 minutter siden, mens jeg tjekkede nye kampagner hos Designers & friends. Mærket er godt nok ikke h&m priser, men når man nu finder kampagne sites der sælger deres produkter til ingen penge, så går det jo nok! 5 dage endnu kan du få fingrene i Project AJ117’s lækre styles, jeg er især vild med deres skjorter og cardiganer i det lidt ‘washed’ look! hep! 

    Skriv svar