Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

New Obsession || Project AJ117

28. marts 2015
Jeg tror muligvis jeg har fundet et nyt favorit mærke! Project AJ117 er råt men samtidigt feminint dansk mærke, som jeg fik øjnene op for, for omkring 10 minutter siden, mens jeg tjekkede nye kampagner hos Designers & friends. Mærket er godt nok ikke h&m priser, men når man nu finder kampagne sites der sælger deres produkter til ingen penge, så går det jo nok! 5 dage endnu kan du få fingrene i Project AJ117’s lækre styles, jeg er især vild med deres skjorter og cardiganer i det lidt ‘washed’ look! hep! 

    Skriv svar