Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

New Obsession || Project AJ117

28. marts 2015
Jeg tror muligvis jeg har fundet et nyt favorit mærke! Project AJ117 er råt men samtidigt feminint dansk mærke, som jeg fik øjnene op for, for omkring 10 minutter siden, mens jeg tjekkede nye kampagner hos Designers & friends. Mærket er godt nok ikke h&m priser, men når man nu finder kampagne sites der sælger deres produkter til ingen penge, så går det jo nok! 5 dage endnu kan du få fingrene i Project AJ117’s lækre styles, jeg er især vild med deres skjorter og cardiganer i det lidt ‘washed’ look! hep! 

  Skriv svar