Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

New Obsession || Project AJ117

28. marts 2015
Jeg tror muligvis jeg har fundet et nyt favorit mærke! Project AJ117 er råt men samtidigt feminint dansk mærke, som jeg fik øjnene op for, for omkring 10 minutter siden, mens jeg tjekkede nye kampagner hos Designers & friends. Mærket er godt nok ikke h&m priser, men når man nu finder kampagne sites der sælger deres produkter til ingen penge, så går det jo nok! 5 dage endnu kan du få fingrene i Project AJ117’s lækre styles, jeg er især vild med deres skjorter og cardiganer i det lidt ‘washed’ look! hep! 

    Skriv svar