Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JANUAR 2015

8. februar 2015
VICHY AQUALIA THERMAL DYNAMIC HYDRATION RICH en let og lækker dagcreme som indeholder hyaluronsyre, føltes let og ikke fedtet på huden, og så lover den fugt i op til 48 timer.. denne creme er til normal-kombineret hud, og er så vidt jeg kan læse mig frem til, også god til folk som jeg, med tendens til fedtet hud! 
URBAN VEDA RADIANCE BODY SCRUB denne scrub kan jeg slet ikke vente med at komme igang med, selve konsistensen er en gel, og jeg synes ikke det ligner at den har noget som virkelig tager fat, i sig… hvilket jeg jo godt kan lide når man nu skal exfoliere, ikke destromindre er jeg fanget af duften alene, og jeg glæder mig altså næsten til at afprøve den. Passer til alle hudtyper og fugter desuden huden samtidigt. – og fantastisk nok, er dette produkt imod testning af produkter på dyr, og animal friendly …. I LIKE. 
MATAS SPORTSCARE MUSKELVARMER MED KAMFER det her produkt, er for mig enormt ligegyldigt, da det hverken er makeup eller decidereret hudpleje. Jeg synes altså ikke den hører hjemme i boxen…. Nok ikke et produkt jeg får glæde af overhovedet. æv!
PIXI BEAUTY TINTED BRILLIANCE BALM waauv siger jeg bare, har længe ledt efter et produkt ala babylips, men med en anelse mere pigmentering, jeg er slet ikke læbestift typen, da jeg synes det er alt for fedtet og for farvet, jeg tror faktisk denne pixie balm går ind og bliver en favorit, især til sommer hvor der gerne må komme lidt knald på læberne, farven her, ser nærmest coral farvet ud, men den er altså ret pink når den kommer på læberne og har en super pigmentering af en ‘Tinted Lip Balm’ at være. Kæmpe thumbs ups til Goodiebox for at introducere mig for sådanne produkter! haps! Nå ja, den er vidst iøvrigt til nogle og halvfems kroner lige nu inde hos Asos!
MONU ILLUMINATING PRIMER SPF15 En fin mælkehvid primer, som når den smøres på huden går ind og bliver helt gennemsigtig med et fint perlemors-skær, jeg kan forestille mig at den er rigtig fin under en makeuppen, som jeg også tror er formålet med den, desværre har jeg med min olierede hudtype, ikke lyst til at bruge produktet, da det bare slet ikke ville spille godt med shine både her og der (nogle steder ufrivilligt)… evt. kan jeg jo bruge den under brynet som en slags diskret highlight eller på læbebuen, ihvertfald ikke som en base til min makeup. Ærgerligt, da jeg synes den er utrolig smuk, og så er det hammer lækkert med en luksus prøve, 30 ml, op imod en fullsize der består af 50 ml! 
Alt i alt // Jeg er super fan af det faktum at boxen indeholder hele 2 fullsize produkter denne måned, det er altså ret fedt, desuden også en luksus ‘prøve’, det er altså også fedt! Muskelvarmeren fra matas er for mig enormt overflødig og ikke er produkt jeg kan se mening i, at komme i sådan en box! – Jeg synes altså også der mangler lidt, alt for få produktet, når nu vi faktisk blev lovet en erstatning for de udløbne makeup vatpinde vi fik sidst…

Skriv svar