Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | FEBRUAR 2015

18. februar 2015
Love, Love, LOVE 
 Månedens Goodiebox er denne gang inspireret af kærligheden og Valentines dag, derfor modtog vi også månedens box 2 uger før tid cirka, ‘just in time for valentines day’. Min valentines dag var som så mange andre dage, jeg åd pasta og så chick flicks, ha ha.. som en ekstra bonus fik vi 200 kroner til Jane Kønig når man shopper for over 600…
 
BelláPierre Cheek & Lip Stain vi har allerede i tidligere boxe stiftet bekendskab med produkter fra BellaPierre, bla. deres loose øjenskygger og bronzers. Personligt er jeg hverken er bronzer eller en blush girl, så jeg er glad for at dette produkt er ‘multifunktionelt’, så jeg istedet kan bruges det som en lipbalm med et tint af farve, pigmenteringen i produktet er heldigvis ikke så voldsom, men helt perfekt. evt. kan man jo suplere med en klar gloss eller en læbepomade med lidt sheer i for at gøre den lidt mere sheer. Jeg er spændt på om den holder hele aftenen/dagen, da det jo er det en lip stain går ind og gør… Duften er altså ikke særlig lækker, men måske produktet er det værd…? Farven her hedder Coral 
OOLUTION Check Matte dette produkt er jeg MEGET spændt på, jeg har selv en olieret hud, samt ikke særlig kønne porer i T-zonen, produktet her lover en mat finish på huden, du bruger den som en form for dagcreme/primer under din makeup eller alene, da den mattere samt regulere talgproduktionen i huden = mindre olieret hud. Desuden skulle den også minimere porer på huden. Produktet føltes rart på huden og har en fin, ren duft. Dufter faktisk lidt som solcremen Ambre Solaire fra Garnier.. 

Goodiebox Glas Neglefil ej hvor er det bare mega sejt! goodiebox har fået deres helt eget produkt, en neglefil! Blev hurtigt taget i brug og har af en eller anden årsag valgt at gemme sig, der da skulle tages billeder til månedens Goodiebox anmeldelse.. ha ha, jeg har aldrig brugt en glas neglefil før, men er du vimmer den er effektiv, jeg sad og lavede forberedelse til et fælles fredag indlæg, og det gik bare som smurt, utrolig hurtigt og effektiv filing af akryl negle, hvordan den fungere på naturnegl, ved jeg desværre ikke, da jeg ikke har så meget at file på det punkt… Denne fil kan ikke slides op, og kræver blot en rengøring under varmt vand med en børste/svamp og så er den så god som ny! hvor fedt er det lige!?
Kueshi Natural & pleasant Cosmetics Revitalizing Face Toner ……hold da op for et navn alligevel, produkts navn forvirre mig lidt, så vidt jeg forstår, er det en form for skin tonic, altså en stærk tonic der stabilisere og afrenser huden for fedt og andet snavs! Jeg elsker at produktet er lyserødt, desværre har det være en anelse utæt og løbet lidt ud, det fik dog min Goodiebox til at dufte fantastisk, haha. skal bruges morgen og aften efter huden er renset for makeup og andet gøgl, kan godt være lidt hårdt for huden så derfor er det vigtigt at afslutte med en creme når du bruger toner på huden. 

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm jeg er sådan lidt ovre disse produkter, de er lidt ligegyldige for mig, idet dette er en fugtighedscreme har jeg meget svært ved at skulle danne mig et indtryk af et sådan produkt i den størrelse, tror dog alligevel den vil være smart at have på sig evt. til tørre hænder eller sprukket hud, Eucerin har jo med at lave nogle ret fantastiske produkter, det er bare personligt svært for mig, at vurdere dem i den størrelse… 
Ligeså vild med Goodiebox som jeg er? så bliv medlem her

 • Svar
  Julie Guldbrandt
  19. februar 2015 den 17:56

  Jeg har længe overvejet, om jeg skal begynde at abonnere på Goodieboxene. Vil du anbefale det? Jeg er lige bange for, at jeg får for mange nipse ting, som bare kommer til at ligge at flyde. Hvad vil du sige? Er det meget brugelige ting? Og er det gode produkter? :)- julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

 • Svar
  Camilla Christine
  19. februar 2015 den 17:58

  Vil helt klart anbefale det! Jeg har også efterhånden en stor bunke med produkter jeg ikke normalt er til, bronzers/blushes etc, men så kan man jo enten samle sammen til en giveaway eller benytte sig af bytte central gruppen inde på facebook, hvor man kan bytte ting fra de forskellige bokse til andet, hvilket jeg ELSKER. Og så er værdien altid så meget mere end de 99 kroner man giver for en box, hvilket normalt dækker et enkelt produkt, har aldrig oplevet at få en box hvor der intet var, som jeg kunne bruge! :-*

 • Svar
  Satina Wandel
  26. februar 2015 den 22:50

  Ih, jeg har altså også overvejet at gentegne mit abonnement!Men det må nok vente til jeg har en lidt større indtægt. <3 http://satinawandel.dk

Skriv svar