Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Fælles Fredag | Valentins dag ♥

13. februar 2015
Sådan ser mine negle ud til Valentines dag, jeg elsker når temaet i fælles fredag er noget, hvor man 100% selv styre hvad man laver, og hvilke redskaber der tages i brug som f.eks. idag ♥ for mig var der slet ikke tid til noget kompliceret idag, det var lidt eller ingenting, det betyder dog også at selv du som nybegynder kan genskabe disse helt uden voldsomme færdigheder på neglehylden!
// Jeg glæder mig for vildt til snart at modtage mine stamping materialer, så jeg kan komme igang med at lave endnu federe designs, kryds lige fingre for de er fremme inden næste omgang fælles fredag…. 

FÆLLES FREDAG

  Skriv svar