Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Fælles Fredag | Valentins dag ♥

13. februar 2015
Sådan ser mine negle ud til Valentines dag, jeg elsker når temaet i fælles fredag er noget, hvor man 100% selv styre hvad man laver, og hvilke redskaber der tages i brug som f.eks. idag ♥ for mig var der slet ikke tid til noget kompliceret idag, det var lidt eller ingenting, det betyder dog også at selv du som nybegynder kan genskabe disse helt uden voldsomme færdigheder på neglehylden!
// Jeg glæder mig for vildt til snart at modtage mine stamping materialer, så jeg kan komme igang med at lave endnu federe designs, kryds lige fingre for de er fremme inden næste omgang fælles fredag…. 

FÆLLES FREDAG

    Skriv svar