Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Fælles Fredag | Valentins dag ♥

13. februar 2015
Sådan ser mine negle ud til Valentines dag, jeg elsker når temaet i fælles fredag er noget, hvor man 100% selv styre hvad man laver, og hvilke redskaber der tages i brug som f.eks. idag ♥ for mig var der slet ikke tid til noget kompliceret idag, det var lidt eller ingenting, det betyder dog også at selv du som nybegynder kan genskabe disse helt uden voldsomme færdigheder på neglehylden!
// Jeg glæder mig for vildt til snart at modtage mine stamping materialer, så jeg kan komme igang med at lave endnu federe designs, kryds lige fingre for de er fremme inden næste omgang fælles fredag…. 

FÆLLES FREDAG

    Skriv svar