Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Fælles Fredag | Foil ♥

28. februar 2015
Y E S – materialer jeg rent faktisk har liggende, og som også er let tilgængelige hvis ikke! Man kan nemlig både købe negle folie i føtex/bilka samt hobby butikker under navnet blad guld, noget man normalt vil bruge til kort eller kreative projekter. Mit havde jeg dog bestilt hjem fra Ebay for et par år siden, og næsten aldrig fået det brugt 
Jeg er selv nogenlunde tilfreds med resultatet, dog fortryder jeg lidt den klare lak med lidt glimmer i, jeg lagde henover, men tossen her ejer altså ikke en top coat!!!??!! Og clean up kunne altså også godt have været pænere, ha ha 
Jeg har brugt Essie Romper Room / TEEEEZ Head over Heels Metal Mania + guld negle folie fra Ebay 

FÆLLES FREDAG

  Skriv svar