Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Fælles Fredag | Foil ♥

28. februar 2015
Y E S – materialer jeg rent faktisk har liggende, og som også er let tilgængelige hvis ikke! Man kan nemlig både købe negle folie i føtex/bilka samt hobby butikker under navnet blad guld, noget man normalt vil bruge til kort eller kreative projekter. Mit havde jeg dog bestilt hjem fra Ebay for et par år siden, og næsten aldrig fået det brugt 
Jeg er selv nogenlunde tilfreds med resultatet, dog fortryder jeg lidt den klare lak med lidt glimmer i, jeg lagde henover, men tossen her ejer altså ikke en top coat!!!??!! Og clean up kunne altså også godt have været pænere, ha ha 
Jeg har brugt Essie Romper Room / TEEEEZ Head over Heels Metal Mania + guld negle folie fra Ebay 

FÆLLES FREDAG

    Skriv svar